Homepage  / Vedete

De ce şi-a amânat Ana Brenda Contreras (“Maricruz”) nunta

De ce şi-a amânat Ana Brenda Contreras (“Maricruz”) nunta

de Redactia Tvmania

La câteva zile după ce Ana Brenda Contreras (protagonista din “Maricruz”, Acasă) a declarat printr-un cumunicat de presă că şi-a amânat cununia religioasă, care ar fi trebuit să aibă loc pe 23 noiembrie, tvnotas.com aruncă bomba! Actriţa în vârstă de 26 de ani a anulat de fapt totul pentru că l-a prins pe soţul ei, toreardorul mexican Alejandro Amaya (36 de ani), în pat cu altă femeie.

Faptul că Alejandro i-a fost infidel a fost confirmat de un apropiat al Anei, care a declarat pentru acelaşi site: “Ana a descoperit că soţul ei, Alejandro, o înşală, a fost o lovitură foarte puternică pentru ea. Nu ştiu prea multe detalii, pentru că nu vrea să vorbească despre asta şi nu cred că le va povesti vreodată. Tot ce pot să spun e că nu mai există cale de întoarcere, nunta va fi anulată, la fel şi relaţia lor!”.

Până în acest moment, nici Ana Brenda, nici Alejandro (care s-au căsătorit civil în luna aprilie, în Las Vegas) nu au dat vreo declaraţie cu privire la acest scandal. Pentru a mai calma spriritele, reprezentanta Anei a declarat pentru peopleenespanol.com că aceste informaţii sunt false, că Alejandro nu a înşelat-o şi că cei doi şi-au amânat nunta, nu au anulat-o.

Nu ştim dacă ce titrează tabloidele mexicane este adevărat, însă, în cazul în care într-adevăr s-a întâmplat, trădarea a afectat-o mult pe actriţă. După terminarea filmărilor la “Maricruz”, Ana a ales să-l însoţească pe Alejandro în Spania, câteva luni, pentru că acesta a avut mai multe coride. Mai mult, ea intenţiona să renunţe pentru o perioadă la cariera ei pentru a se dedica familiei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton