Homepage  / Vedete străine

De ce și-a îndepărtat Victoria Beckham tatuajul cu inițialele lui David Beckham. „S-a speculat că mi-am părăsit soțul”

De ce și-a îndepărtat Victoria Beckham tatuajul cu inițialele lui David Beckham. „S-a speculat că mi-am părăsit soțul”
7

de Roxana Mirea,

Victoria Beckham a pus punct zvonurilor în legătură cu îndepărtarea recentă a tatuajelor sale. După ce tatuajul ei cu inițialele soțului David Beckham a părut a fi foarte decolorat în fotografiile recente, au apărut speculații potrivit cărora ar exista o serie de probleme în cuplu. Ei bine, Victoria Beckham a lămurit întreaba situație în emisiunea „Today with Hoda & Jenna” de joi.

De ce a renunțat Victoria Beckham la tatuajele cu inițialele soțului ei

Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, își îndepărtează mai multe tatuaje, nu doar pe cele cu inițialele soțului ei, de la încheietura mâinii, pentru că nu-i mai plac. „Pur și simplu nu arătau atât de bine„, a declarat ea. „Nu înseamnă nimic mai mult decât atât”.

Cred că presa a început să speculeze dacă mi-am părăsit soțul sau nu. Nu, eram doar puțin sătulă de tatuajul respectiv. Este simplu.”

De asemenea, Victoria, care este mama a patru copii, a precizat că nu se opune tatuajelor și a lăudat tatuajele „superbe” ale soțului și copiilor ei. Dar unele dintre ale ei, pe care și le-a făcut „cu foarte, foarte mult timp în urmă”, au început să sângereze și să capete o culoare „cam albastră”, așa că a fost nevoie să le „curețe”, scrie People.

Gazda emisiunii Today a întrebat-o, de asemenea, pe Victoria Beckham despre nunta fiului ei cel mare, Brooklyn, cu Nicola Peltz Beckham, care a avut loc cu șase luni în urmă, dar și ce „lecții” despre căsătorie l-a învățat.

Brooklyn Beckham s-a căsătorit cu Nicola PeltzIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Cred că niciodată nu poți oferi sfaturi cu adevărat„, a spus ea. „Copiii trebuie să se descurce singuri, știți, dar trebuie să fii acolo, iar noi suntem foarte apropiați.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton