Homepage  / Vedete româneşti

De ce și-a păstrat Cristina Șișcanu numele de familie. Ce sfat i-a dat Mădălin Ionescu, înainte de căsătorie

De ce și-a păstrat Cristina Șișcanu numele de familie. Ce sfat i-a dat Mădălin Ionescu, înainte de căsătorie
8

de Roxana Mirea,

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile. Din iubirea celor doi, a venit pe lume o fetiță, Petra. În plus, Cristina a devenit mamă și pentru cei doi copii pe care Mădălin Ionescu îi are din căsnicia anterioară. Cristina Șișcanu și-a păstrat și numele ei de familia după ce s-a căsătorit cu Mădălin Ionescu. Iată care este motivul.

De ce Cristina Șișcanu și-a păstrat numele de familia

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit în urmă cu aproape 12 ani și au întemeiat împreună o familie superbă. Ea a devenit cunoscută datorită carierei sale în jurnalism, iar numele pe care și l-a făcut în aceast domeniu a reprezentat motivul pentru care a ales să își păstreze numele de familie după căsătoria cu Mădălin Ionescu. În plus, Cristina a mărturisit pe rețelele sociale că Mădălin Ionescu a fost cel care a sfătuit-o să își păstreze numele de familie.

Mă numesc Cristina Șișcanu Ionescu și în buletin. Mădălin mi-a zis să îmi păstrez și numele meu pentru că deja eram un jurnalist cunoscut și ”Cristina Ionescu” ar fi fost prea banal”, a scris Cristina Șișcanu la secțiunea de InstaStory, potrivit spynews.ro.

de-ce-cristina-siscanu-si-a-pastrat-numele-de-familia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La un moment dat, Cristina Șișcanu a mărturisit care este secretul relației sale cu Mădălin Ionescu.

Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina Șișcanu la InstaStory.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton