Homepage  / Vedete româneşti

De ce și-a retras Andreea Bălan fiicele de la privat și le-a mutat la o școală de stat. „Le-am întrebat dacă sunt sigure”

De ce și-a retras Andreea Bălan fiicele de la privat și le-a mutat la o școală de stat. „Le-am întrebat dacă sunt sigure”
10

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan a luat decizia de a le muta pe fiicele ei de la privat în sistemul de învățământ de stat. Așadar, din septembrie, odată cu începutul anului școlar 2022-2023, Ella și Clara au început să meargă la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”. Iată de ce a luat Andreea Bălan această decizie.

Andreea Bălan le-a mutat pe fiicele ei la o școală de stat

Andreea Bălan a luat decizia de a le muta pe fiicele ei la o școală de stat, după ce micuțele au mers la o grădiniță privată, până anul acesta. Artista a spus că fetele ei își doresc să îi calce pe urme și să devină cântărețe, motiv pentru care le-a mutat la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”.

„Le-am mutat pe fete la George Enescu, la liceul de muzică. Ella este clasa 0 și Clara este la grupa mijlocie. Erau la o grădiniță particulară în Pipera și mi-au spus că ele vor să fie cântărețe și, chiar la serbarea când eu am fost plecată în America Express, Ella a scris pe o fișă că ea vrea să fie solist vocal.

Amândouă au spus asta și le-am întrebat dacă sunt sigure. Și au zis da. Atunci le-am spus că trebuie să știe să cânte și la un instrument și cu vocea. Să știe și teorie muzicală și uite, mergem la o școală de muzică. Și, de câteva zile, merg la George Enescu”, a declarat Andreea Bălan, pentru FANATIK.

Cum-a-ramas-Andreea-Balan-fara-90.000-de-euro-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

De ce și-a mutat Andreea Bălan fiicele la o școală de stat

De asemenea, Andreea Bălan a explicat de ce a ales acum o școală de stat pentru fiicele ei. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a specificat că Ella și Clara au mers înainte la o grădiniță privată din cosiderente practice.

„Pentru că stau în Pipera și grădinița de stat din Pipera este departe și nu este ok. Și am ales o grădiniță lângă strada mea. Legătura a fost strict logistică. Pentru că este greu să te trezești iarna și să mergi cu un copil de 2 ani pe frig, nu prea… mai bine ieși din casă și pac, e grădinița.

În schimb, acum este mai ușor pentru că Ella este mai mare, dar Clăriței îi este destul de greu să se trezească și să stea 30 de minute în trafic până la George Enescu. Dar merg cu amândouă. Nu am lăsat-o pe Clara pe stradă la mine și pe Ella dincolo. Se văd (n.r. de asta am decis să le mut pe amândouă).

Dacă o lăsam pe Clara din comoditate la grădinița de pe strada noastră nu era ok. Așa ele se văd în curte când termină programul. Se joacă acolo. Este în aceeași clădire”, a explicat Andreea Bălan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton