Homepage  / Vedete româneşti

De ce și-au ascuns relația Vlad Gherman și Oana Moșneagu timp de 6 luni. Cine a făcut primul pas

De ce și-au ascuns relația Vlad Gherman și Oana Moșneagu timp de 6 luni. Cine a făcut primul pas

de Ioana Maria,

Vestea că Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună nu i-a luat prin surprindere pe fanii actorilor, având în vedere că între cei doi se legase o frumoasă legătură de prietenie, de ceva timp. De ce a ales Vlad Gherman să își țină relația cu Oana Moșneagu secretă, timp de jumătate de an.

Vlad Gherman (28 de ani) și Oana Moșneagu (31 de ani) formează un cuplu din august 2021, potrivit unica.ro. Cu toate acestea, actorii și-au confirmat relația abia la finalul lunii ianuarie a anului acesta. Perechea s-a cunoscut cu mai mulți ani în urmă, la castingul pentru serialul „Fructul oprit”. La vremea aceea, Vlad forma un cuplu cu actrița Cristina Ciobănașu (25 de ani). Vlad, Oana și Cristina joacă împreună în serialul „Adela” de pe Antena 1.

Vlad și Oana și-au confirmat relația pe 29 ianuarie 2021. „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e «da» ❤️”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în descrierea mai multor imagini cu el și Oana. Recent, într-un videoclip publicat pe YouTube, Oana și Vlad au explicat de ce și-au ținut relația secretă timp de aproape jumătate de an.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra (n.red.: Ruxandra Ion, regizorul serialului „Adela’ și mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu)’, a spus Vlad pe YouTube.

„Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare’, a continuat VLad Gherman.

Mai mult, în momentul în care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au început o relație, amândoi au trecut prin despărțiri dureroase și astfel cei doi au căutat, de fapt, alinarea unul în brațele celuilalt.

„În perioada în care el s-a despărțit, și eu m-am despărțit de persoana cu care eram și, de fapt, asta ne-a adus împreună, faptul că eram niște suferinzi. Aveam nevoie de oameni cu care să empatizăm și care să empatizeze cu noi, suferința ne-a adus împreună’, a adăugat Oana Moșneagu.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton