Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce va lipsi Cătălin Măruță din emisiunea lui de la Pro TV. Cine îi va lua locul

De ce va lipsi Cătălin Măruță din emisiunea lui de la Pro TV. Cine îi va lua locul
9

de Andra Stana,

Cătălin Măruță nu va putea prezenta „o perioadă” emisiunea lui, „La Măruță”, de la PRO TV. În ediția de marți, în direct, prezentatorul a dezvăluit care este motivul pentru care va lipsi de pe post. Astăzi, s-a aflat cine îi va ține locul. Este vorba de una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la Pro TV.

UPDATE:

Cine va prezenta emisiunea „La Măruță” începând de joi, 12 ianuarie

Din cauza unor probleme de sănătate, Cătălin Măruță a anunțat că va lipsi câteva zile de la emisiunea pe care o prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la PRO TV.

Marți, 10 ianuarie, în timpul emisiunii, Cătălin Măruță i-a anunțat pe telespectatori că nu va mai fi LIVE pentru o perioadă, din cauza unei intervenții pe care o va avea zilele acestea. „Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță.

Prin urmare, începând de joi, 12 ianuarie, Adela Popescu va prezenta emisiunea La Măruță.

Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni.

Sănătatea este pe primul loc, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță, a declarat Adela Popescu.

Știrea inițială:

Cătălin Măruță a explicat de ce va lipsi o perioadă din emisiunea de la PRO TV

Cătălin Măruță va suferi zilele următoare o intervenție chirurgicală. Operația nu mai poate fi amânată, astfel că joi, 12 ianuarie, va ajunge pe masa de operație. Prin urmare, urmează o perioadă în care vedeta Pro TV va lipsi de la emisiune.

Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a declarat Cătălin Măruță în emisiune, scriu cei de la fanatik.ro.

Cătălin Măruță: „Am și vorbit cu doctorul”

În octombrie 2022, prezentatorul le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat și cum a ajuns să se accidenteze.

Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce va fi foarte distractiv”, a mărturisit prezentatorul de la PRO TV în urmă cu câteva luni pentru ego.ro.

De ce va lipsi Cătălin Măruță din emisiunea lui de la Pro TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De asemenea, Măruță a spus atunci că nu se va opera în străinătate, ci în România. „Aici, în România, 100% o să fac operația. Am și vorbit cu doctorul, e totul pregătit. Timp să am ca să mă duc să fac”, a mai spus el.

Deși și-a anunțat absența din emisiune, Cătălin Măruță nu a anunțat cine îl va înlocui cât va lipsi de pe post.

Nu e prima dată când lipsește din platoul „La Măruță”

Cătălin Măruță a lipsit de la PRO TV și când a avut COVID. Atunci, vedeta Pro TV și-a improvizat acasă un mic studio. De asemenea, în vara anului 2021, Cătălin Măruță a lipsit din emisiune pentru că a participat la serbarea de final de an de la grădiniță a fiicei lui, Eva. Cătălin Măruță a dezvăluit într-o postare pe rețelele de socializare că acesta e un moment important în viața fetiței sale, de la care nu a vrut să lipsească.

Într-o viață, cu toții avem momente de neratat. Astăzi eu am parte de unul: fetița mea are serbare la grădiniță. Este ultima zi acolo, din toamnă începe școala! Eva este tare emoționată (dar nu mai mult decât noi!), și-a făcut și bucle, s-a gândit cum să se îmbrace.

Sunt mândru că mi-am dat seama că nu pot lipsi de la eveniment și foarte recunoscător pentru că am o echipă de nota 10 care m-a ajutat și împreună am găsit soluții ca în prima parte a emisiunii să nu fiu în platou, ci la serbare, cu familia mea. Azi e o zi cu multă, multă fericire!”, a transmis atunci Cătălin Măruță, scrie libertatea.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton