Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce vor lipsi prințul William și Kate Middleton de la repetițiile pentru încoronarea regelui Charles al III-lea

De ce vor lipsi prințul William și Kate Middleton de la repetițiile pentru încoronarea regelui Charles al III-lea
8

de Andra Stana,

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, vor sări peste repetițiile pentru încoronarea regelui Charles al III-lea. Care este motivul invocat de prinții de Wales.

Prințul William și Kate Middleton nu vor participa la repetițiile pentru încoronarea regelui Charles al III-lea. Cei doi vor fi ocupați pentru a sărbători cea de-a opta aniversare a lui Charlotte, scrie express.co.uk.

Repetițiile pentru încoronarea regelui Charles au început în toată țara înainte de festivitățile din 6 mai.

Prințul și Prințesa de Wales vor fi nevoiți, se pare, să întrerupă repetițiile pentru Încoronarea Regelui, din cauza faptului că acestea se suprapun cu ziua de naștere a prințesei Charlotte. Tânăra prințesă va împlini opt ani pe 2 mai, cu doar câteva zile înainte ca Regele Charles și Regina Camilla să fie încoronați oficial. Se spune că repetițiile pentru ziua cea mare vor avea loc în săptămâna premergătoare ceremoniei, relatează OK!

De ce vor lipsi prințul William și Kate Middleton de la repetițiile pentru încoronarea lui CharlesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

William și Kate ar vrea să se asigure, spune o sursă citată de publicația menționată anterior, că fiica lor este „sărbătorită cum se cuvine”.

„Charlotte va fi la școală la Lambrook în acea marți, așa că planul este să fie luată la ora obișnuită și să revină la Windsor, pentru o mică petrecere cu prietenii ei la Adelaide Cottage. Ar putea fi chiar o petrecere surpriză, pentru că personalului i s-a spus să păstreze discreția.”

Școala Lambrook a anunțat, de asemenea, o „zi de vacanță” vineri, 5 mai, ceea ce înseamnă că elevii vor avea liber de la școală în ziua dinaintea încoronării.

Sursa a adăugat că prinții de Wales vor pleca spre Londra vineri și că sunt „foarte încântați”.

Dar prințesa Charlotte nu este singura tânără membră a familiei regale care își sărbătorește ziua de naștere în preajma încoronării. Fiul prințului Harry va împlini patru ani în ziua Încoronării. Având în vedere că prezența sa la încoronarea tatălui său a fost confirmată, ducele de Sussex va lipsi de la petrecerea organizată de naștere a lui Archie.

Meghan Markle va rămâne în SUA cu Archie și Lilibet pentru a-l sărbători pe cel mic.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton