Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce vor Prințul Harry și Meghan Markle să amâne lansarea serialului lor de pe Netflix. Decizia luată după moartea reginei

De ce vor Prințul Harry și Meghan Markle să amâne lansarea serialului lor de pe Netflix. Decizia luată după moartea reginei
11

de Andra Stana,

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract în valoare de multe milioane de dolari cu Netflix în 2020 pentru a produce conținut original. Cu toate că încă nu au lansat niciun proiect pe platforma de streaming, se zvonește că ar fi acum disperați să facă unele schimbări. Totul, din respect pentru regretata regină Elisabeta a II-a și actualul rege Charles al III-lea.

Ce se întâmplă cu proiectele de pe Netflix ale Prințului Harry și ale lui Meghan Markle

Ducele și ducesa de Sussex au, în prezent, doar un documentar confirmat, este vorba de „Heart of Invictus”. Acum ceva timp, Netflix a anulat serialul lor de animație „Pearl”. Potrivit Page Six, ei mai au și un documentar pe care doreau să îl lanseze în decembrie, după ce sezonul 5 din „The Crown” va fi lansat pe 9 noiembrie. Dar sursele spun că acum vor să facă modificări și, eventual, să amâne lansarea acestuia până undeva în 2023.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt „dornici să scoată sau să minimalizeze o mare parte din ceea ce au spus despre regele Charles, regina consoartă Camilla, prințul William și soția sa Kate, noua prințesă de Wales”, au declarat surse apropiate.

O sursă din industria hollywoodiană a declarat: „Au loc multe discuții. Am auzit că Harry și Meghan vor ca seria să fie ținută până anul viitor, vor să tragă de timp. Mă întreb dacă nu cumva serialul ar putea fi chiar mort în acest moment, Harry și Meghan vor doar să pună pe tapet acest lucru?”.

De ce vor Prințul Harry și Meghan Markle să amâne lansarea serialului lor de pe Netflix. Decizia luată după moartea regineiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Ducele și ducesa de Sussex sunt disperați să facă modificări”

O altă persoană din interior a susținut: „Netflix a ținut să aibă serialul gata de difuzare pentru decembrie. Există o mare presiune asupra lui Ted Sarandos (directorul executiv al Netflix), care are relația cu Harry și Meghan, pentru a termina acest serial”.

Se spune că ducele și ducesa de Sussex sunt disperați să facă modificări în ceea ce privește show-ul. Mai ales având în vedere rapoartele conform cărora regele Charles al III-lea amână acordarea titlurilor regale copiilor lor, Archie, 3 ani, și Lilibet, 1 an, până când proiectele lor mediatice vor fi finalizate. Se presupune că și-ar putea schimba decizia de a le oferi titlurile de „Prinț” și „Prințesă” în funcție de conținutul proiectelor de pe Netflix. Deocamdată, copiii lor se numesc „Master Archie Mountbatten-Windsor” și „Miss Lilibet Mountbatten-Windsor”.

Totodată, se zvonește că Prințul Harry a amânat și lansarea cărții sale de memorii pentru 2023. Volumul ar fi trebuit să apară în noiembrie sau decembrie anul acesta. Dar se presupune că fiul Prințesei Diana a vrut să facă modificări și în urma morții reginei Elisabeta a II-a și din respect pentru tatăl său, care este acum regele Charles al III-lea, și pentru mama sa vitregă Camilla, fiind regina consoartă.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton