Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce vrea Matthew Perry să-și reediteze cartea de memorii. Ce regretă acum starul din „Prietenii tăi”. „Am spus o prostie”

De ce vrea Matthew Perry să-și reediteze cartea de memorii. Ce regretă acum starul din „Prietenii tăi”. „Am spus o prostie”
9

de Andra Stana,

Matthew Perry și-a lansat cartea „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, pe 1 noiembrie 2022. În volumul său de memorii, Perry povestește despre modul în care lupta sa cu dependența s-a interesectat cu cariera de actor. De asemenea, actorul din „Prietenii tăi” a făcut niște declarații controversate despre un coleg de breaslă. Perry regretă acum și a luat o decizie neașteptată.

Matthew Perry scoate din volumul de memorii tot ce a spus despre Keanu Reeves

Matthew Perry își cere scuze pentru că l-a ironizat pe Keanu Reeves în cartea sa de memorii „Prieteni, iubiri și marele lucru îngrozitor”, scrie CNN.

Matthew Perry nu numai că regretă că l-a insultat pe Keanu Reeves în cartea sa de memorii – dar va retrage numele lui Reeves din edițiile viitoare ale cărții „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, memoriile lui Perry despre lunga sa luptă cu abuzul de substanțe și dependența.

De ce vrea Matthew Perry să-și reediteze cartea de memorii. Ce regretă acum starul din „Prietenii tăi”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Perry a împărtășit vestea revizuirii textului cărții sale în cadrul Los Angeles Times Festival of Books, adresându-se sâmbătă după-amiază unei mulțimi de spectatori la USC’s Bovard Auditorium, în timpul unei mese rotunde moderate de Matt Brennan, redactor-șef adjunct pentru arte și divertisment al The Times.

Am spus o prostie. A fost un lucru răutăcios”, a spus Perry, referindu-se la ce a scris în cartea sa despre faptul că River Phoenix și Chris Farley – doi actori „talentați” și „gânditori originali” au murit în mod tragic, în timp ce Reeves „umblă printre noi”.

„Lista geniilor care trăiau înaintea vremurilor lor este prea lungă să detaliez aici – este de ajuns să spun că aproape de vârful oricărei astfel de liste ar trebui să fie partenerul meu de pe platou din „O noapte din viața lui Jimmy Reardon” (A Night in the Life of Jimmy Reardon), River Phoenix” a scris Perry.

Acesta a continuat: „River era un bărbat frumos, la interior și exterior – prea frumos pentru această lume, se pare. Întotdeauna se pare că sunt cei foarte talentați care se duc la fund. De ce gânditorii originali precum River Phoenix și Heath Ledger mor, dar Keanu Reeves încă umblă printre noi? River era un actor mai bun decât mine; eu eram mai amuzant. Însă cu siguranță m-am ținut tare în scenele pe care le-am avut împreună – nu era puțin lucru, când mă uit înapoi după o perioadă de decenii”.

Matthew Perry regretă apropo-urile la adresa lui Keanu Reeves

Perry, unul dintre actorii din „Friends”/„Prietenii tăi”, a mărturisit că regretă ce a scris despre Keanu Reeves în cartea sa de memorii. Într-o declarație pentru People, în octombrie 2022, Perry a spus că este „un mare fan” al lui Reeves și că a ales „un nume la întâmplare”.

„Cer scuze. Ar fi trebuit să folosesc numele meu”, a transmis Perry.

Actorul în vârstă de 53 de ani a cerut încă o dată scuze sâmbătă, spunând că a fost o greșeală. „Am spus un lucru prostesc. A fost un lucru rău. Am pus numele lui fiindcă am trăit pe aceeași stradă”, a explicat Perry. Acesta a adăugat că nicio ediție viitoare a cărții nu va mai conține numele lui Keanu Reeves.

Cu toate că i-a transmis scuze starului din „John Wick” și „Matrix”, Matthew Perry a menționat că vrea să îi ceară iertare și personal acestuia. „Dacă mă întâlnesc cu tipul, îmi voi cere scuze. A fost doar o prostie”, a spus Perry.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton