Homepage  / Știri

De dragul reginei! Prinții William și Harry, primul pas clar spre împăcare. Ce-au făcut după ce au întâmpinat sicriul bunicii lor

De dragul reginei! Prinții William și Harry, primul pas clar spre împăcare. Ce-au făcut după ce au întâmpinat sicriul bunicii lor
11

de Roxana Mirea,

Se pare că Prințul William și Prințul Harry își doresc să îngroape securea războiului de dragul Reginei Elisabeta a II-a. Alături de soțiile lor, cei doi au făcut un nou pas spre împăcare, după ce au întâmpinat sicriul bunicii lor la Palatul Buckingham.

Prințul William și Prințul Harry, un nou pas spre împăcare

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cina cu Prințul William și Prințesa Kate după ce au întâmpinat sicriul Reginei Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. Cei patru s-au alăturat marți, 13 septembrie, altor membri ai familiei regale, în timp ce Majestatea Sa a petrecut o ultimă noapte la reședința sa din Londra.

Evenimentul de familie a fost o adunare restrânsă și privată, fără a fi difuzate fotografii. Dar s-a aflat că a avut loc o cină intimă la care au participat Prințul William și Prințul Harry, un alt semn că sunt dispuși să lase deoparte relația lor tensionată pentru a o plânge pe regină împreună, potrivit The Sun.

Această cină reprezintă, de asemenea, un contrast puternic față de noaptea petrecută de Harry la Balmoral săptămâna trecută, după decesul Majestății Sale, când i s-a interzis să mănânce cu tatăl și fratele său. De atunci, Harry și William par a fi ajuns la un armistițiu de dragul Reginei.

William și Harry, unul lângă celălalt într-o procesiune emoționantă

Aceștia și-au făcut o apariție surpriză împreună cu soțiile lor pentru a vedea florile de la Catelul Windsor, sâmbătă. Plimbarea celor patru a venit după o ramură de măslin întinsă de Prințul William. Înainte de această demonstrație de unitate, frații abia își vorbiseră unul altuia după ce Harry a părăsit familia regală pentru o viață în SUA.

Acțiunile de reconciliere au continuat ieri, când cei doi frați au mers împreună în procesiunea emoționantă în timpul căreia sicriul reginei a fost condus de la Palatul Buckingham la Westminster Hall. William și Harry au părut emoționați în timp ce stăteau unul lângă altul, urmărind sicriul, scenă care ne aduce aminte de înmormântarea mamei lor, Prințesa Diana, din 1997.

Queen Elizabeth II procession for Lying-in State – LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ulterior, au fost fotografiați alături de Meghan și Kate, luând parte la o slujbă emoționantă pentru Majestatea Sa.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton