Homepage  / Vedete / Vedete străine

De la „Bridgerton”, la viața reală. Cum arată actorii fără costumele scumpe din serialul de pe Netflix

De la „Bridgerton”, la viața reală. Cum arată actorii fără costumele scumpe din serialul de pe Netflix
51

de Andra Stana,

„Bridgerton” a întrecut toate așteptările și a ajuns în topul celor mai urmărite producții de pe Netflix. Producția marca Shondaland, compania Shondei Rhimes (cunoscută pentru „Anatomia lui Grey” sau „Scandal”), a fost cel mai urmărit serial al începutului de an. Să-i cunoaștem pe actorii care dau viață îndrăgitelor personaje din Londra anilor 1800.

„Bridgerton” este un serial marca Netflix. Acesta a fost inspirat de romanele scrise de Julia Quinn. După lansare, în doar 14 zile, „Bridgerton” a ajuns cel mai urmărit serial pe platforma de streaming. Recent, s-au încheiat filmările pentru cel de-al doilea sezon al producției. Lansarea noilor episoade este programată pentru 2022.

[toc]

Cum arată actorii din „Bridgerton” atunci când nu poartă costume de epocă

Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton)

Jonathan Bailey îi dă viață celui mai mare dintre frații Bridgertoon, Anthony. Actorul de 32 de ani a mai jucat în „Broadchurch” și „Chewing Gum”, scrie hellomagazine.com. Totodată, starul din „Bridgerton” este un nume cunoscut în lumea teatrului muzical. El a câștigat premiul Olivier în anul 2019.

Premiile Laurence Olivier (Laurence Olivier Awards) sunt niște premii de teatru, prezentate anual în cadrul unei gale, de către Societatea teatrului londonez (Society of London Theatre) pentru a recunoaște excelența în teatrul din Londra. 

Jonathan-Bailey-Anthony-Bridgerton-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 51

În sezonul 2 din „Bridgerton”, personajul principal va fi chiar Jonathan Bailey. Al doilea sezon al serialului va adapta acțiunea celui de-al doilea volum al seriei, „Vicontele care mă iubea”, ce îl urmărește pe Anthony Bridgerton, fratele mai mare al lui Daphne, care își ajută fratele să își găsească aleasa perfectă.

Adjoa Andoh (Lady Danbury)

Adjoa Andoh este Lady Danbury în „Bridgerton”. În viața reală, actrița de 58 de ani poate fi văzută atât pe scenele de teatru, cât și pe micile ecrane. Pe scenă, a jucat roluri principale la Royal Shakespeare Company, Teatrul Național, Teatrul Royal Court și Teatrul Almeida. În ceea ce privește filmele, a jucat în „Invictus”, alături de Morgan Freeman, dar și în „Brotherhood”, „Fractured” sau „The Shadow in the North”. De asemenea, Andoh face parte și din distribuția „The Witcher”.

Adjoa-Andoh-Lady-Danbury-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 51

Nicola Coughlan (Penelope Featherington)

Actrița irlandeză Nicola Coughlan a devenit celebră după ce a jucat în premiata comedie „Derry Girls”. În „Bridgerton”, aceasta îi dă viață celei mai mici dintre surorile Featherington. În plus, fanii care au urmărit toate episoadele din renumitul serial de pe Netflix au aflat cu siguranță că, în spatele acestui personaj, se ascunde un mare secret.

Nicola-Coughlan-Penelope-Featherington-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  22 / 51

Claudia Jessie (Eloise Bridgerton)

Actrița care joacă rolul lui Eroise Bridgerton a apărut în numeroase alte show-uri televizate. Claudia Jessie a mai făcut parte din distribuția „Vanity Fair”, „Porters”, „WPC 56”, „Doctor Who”, „House of Anubis” și „Lovesick”.

Regé-Jean Page (Simon Basset)

Regé-Jean Page a devenit vedetă după succesul copleșitor al serialului Netflix „Bridgerton”. Actorul de 31 de ani, interpretul ducelui de Hastings din „Bridgerton”, va juca alături de Chris Pine, Michelle Rodriguez și Justice Smith în noul film realizat de Paramount după celebrul joc video „Dungeons & Dragons”.

Rege-Jean-Page-Simon-Basset-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  27 / 51

Regé-Jean Page s-a născut la Londra, dar și-a petrecut copilăria mică în Zimbabwe, țara natală a mamei lui, și s-a întors la Londra pentru studiile gimnaziale. Și-a făcut studiile de actorie tot la Londra, la National Youth Theatre, și a debutat pe scenă în „The History Boys” și în „Neguțătorul din Veneția”, montat în 2016, la Teatrul Globe, în care a jucat alături de celebrul Jonathan Pryce. În filme și seriale a început să joace în 2004, dar abia recent s-a făcut remarcat, în mini-seria premiată „Rădăcini”, în serialul cu avocați „For the People”, produs de Shondaland și difuzat între 2018 și 2019, în SF-ul „Mortal Engines” (2018), cu un scenariu scris de Peter Jackson, și în drama „Sylvie’s Love” (2020). 

Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton)

Devenită faimoasă peste noapte datorită succesului enorm al serialului Netflix „Bridgerton” (lansat de Crăciun, în 2020), Phoebe Dynevor (26 de ani) va avea un rol principal în noul serial Amazon „Exciting Times”. Ea va fi nu doar protagonistă, ci și producător executiv al noii povești, concentrate de data aceasta pe o mostră de romantism contemporan. 

Phoebe Dynevor va juca rolul principal din thrillerul „I Heart Murder”, despre realizatoarea unui podcast care încearcă să rezolve o crimă și intră în vizorul ucigașului, produs de Sony Pictures. Ea a terminat deja filmările la drama biografică „The Colour Room”, unde a jucat rolul ceramistei britanice Clarice Cliff, alături de Matthew Goode, David Morrissey, Kerry Fox și Rachel Shenton.

Phoebe-Dynevor-Daphne-Bridgerton-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  36 / 51

Golda Rosheuvel (Queen Charlotte)

Golda Rosheuvel este o actriță și cântăreață guyaneză-britanică. Este cunoscută în principal pentru munca ei pe scenele de teatru. A avut și alte roluri pe ecrane, cel mai printre care se numără și portretizarea reginei Charlotte în „Bridgerton”, pe Netflix.

Ruby Barker (Marina Thompson)

Rolul din „Bridgerton” a fost primul de mare anvergură pentru Ruby Barker. În serial, ea o interpretează pe Marina Thompson, o verișoară a surorilor Featherington.

Luke Newton (Colin Bridgerton)

Înainte să joace în „Bridgerton”, Luke Newton a mai apărut în numeroase alte seriale tv. Amintim aici „Mr Selfridge”, „The Cut”, „Doctors” și seria Disney Channel „The Lodge”.

Luke-Newton-Colin-Bridgerton-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  45 / 51

Harriet Cains (Philipa Featherington)

Harriet Cains a jucat în „Line of Duty”, dar și în serialul BBC „Three in the Flesh”. Unul dintre rolurile sale memorabile rămâne cel din sezonul doi din „Marcella”. În serialul de pe Netflix, a jucat-o pe Gail Donovan, o mamă singură.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton