Homepage  / Vedete româneşti

De la cine a primit Irina Fodor un cadou cu o valoare sentimentală de neprețuit. „Am regăsit o parte din mine”

De la cine a primit Irina Fodor un cadou cu o valoare sentimentală de neprețuit. „Am regăsit o parte din mine”

de Roxana Mirea,

Având în vedere că prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele sociale și împărtășește cu fanii ei momente din viața sa, ea le-a arătat internauților ce a primit în dar. Iată despre ce este vorba.

Ce cadou special a primit Irina Fodor

Irina Fodor a primit un cadou special de la părinții ei. Este vorba despre o carte care conține povestea mamei și tatălui ei. Soția lui Răzvan Fodor a fost profund emoționată atunci când părinții ei i-au adus în dar acest „crâmpei de amintire”. Prezentatoarea TV a împărtășit cu urmăritorii ei cât de mult s-a bucurat și emoționat să primească acel cadou cu o valoare sentimentală de neprețuit.

„Orice crâmpei de amintire care mă leagă de ai mei, e foarte prețioasă pentru mine. Mă emoționează și iubesc poveștile părinților, ale bunicilor, pentru că fac parte din mica noastră istorie de familie și m-au format, bucățică cu bucățică. În weekend-ul ce a trecut, au fost pe la noi mama și tata și au adăugat două mici comori la colecția mea de amintiri: o carte cu povestea mamei mele și ia tatălui meu, cea pe care o purta când era copil. Nu vă spun cât de fericită am fost când le-am primit, parcă am regăsit o parte din mine. Înțelegeți și respectați poveștile părinților și păstrați-le aproape, pentru că sunt și ale voastre. Vă ajută să vă descoperiți și sunt mici bucăți dintr-un puzzle pe care aveți nevoie să îl puneți laolaltă”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton