Homepage  / Vedete româneşti

De la Eurovision la „Te cunosc de undeva!”. WRS își dorește să joace în seriale. EXCLUSIV

De la Eurovision la „Te cunosc de undeva!”. WRS își dorește să joace în seriale. EXCLUSIV
7

de Cătălina Matei,

În ciuda controverselor de la Eurovision de anul acesta, WRS s-a făcut remarcat în mai multe țări din Europa, cu precădere în Spania. Iar lucrurile i-au mers din plin, căci acum artistul face senzație în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, unde face echipă cu Emilian. Ce urmează pentru Andrei Ursu aka WRS?

La aproape 30 de ani, Andrei Ursu aka WRS este pe drumul cel bun din punct de vedere profesional. Fostul dansator de la  „Românii au talent” și „Vocea României”, iar apo fost membru în trupa de băieți Shots, este născut pentru a fi în lumina reflectoarelor. Piesa sa de la Eurovision 2022, „Llamame”, a prins extrem de repede și de bine în Spania și nu doar datorită ritmului refrenului insipirat din flamenco ci și personalității lui. Extrem de volubil, artistul vorbește foarte bine limba spaniolă așa că a ajuns direct la inimile ibericilor. A avut numeroase apariții în emisiuni TV și la radio la posturile spaniole, dar și concerte în Barcelona ori în Madrid.  Iar, mai nou, a scos și o piesă în colaborare ci iubitul Irinei Rimes, David Goldcher, un remix al hit-ului „Bamboleo”.

Între timp, WRS a fost cooptat în show-ul „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, unde concurează alături de Emilian. Emisiunea nu doar că i-a pus la încercare din punct de vedere vocal și coregrafic, dar i-a „trezit” și gustul pentru actorie. Tocmai de aceea, Andrei își dorește să joace și în filme ori în seriale. Mai multe detalii aflăm în ce urmează…

Pare că 2022 e anul tău, cel puțin pe plan profesional. Eurovision, „Te cunosc de undeva!”… Cum vezi tu ultimele 10 luni?

Wow! Asta e cuvântul. Mi-am dorit mult să fac lucruri mari şi am muncit pentru asta, iar anul 2022 simt că e anul când am început să culeg roadele unei lungi perioade de pregătire. Ultimele 10 luni au fost pline de zboruri, concerte, situaţii neprevăzute, proiecte superbe. Simt că am crescut foarte mult ca artist însă şi ca om.

Până la urmă, Eurovisionul, cu tot cu scandalul care a fos în jurul lui, a fost de bun-augur pentru tine. În Spania, cel puțin, ai devenit vedetă după acest concurs. Care au fost cele mai neașteptate reacții de la acel moment?

Miile de oameni care cânta cu mine la unison cred că a fost cea mai neaşteptată reacţie. Oameni de la 5 la 80 de ani dansând cu mine mi-au umplut inima de bucurie. Din Gran Canaria până în Stockholm.

Te-am urmărit în diverse emisiuni din Spania. Dincolo de faptul că vorbești foarte bine spaniolă, pare că ești de-acolo, te integrezi perfect în peisaj. Te-ai muta acolo?

Nu m-aş muta, însă naveta aş face-o sigur. Îmi plac casa mea din Bucureşti, oamenii apropiaţi, studioul şi multe alte aspecte care nu m-ar lăsa să mă mut.

Ai deja o piesă în colaborare cu Andromache, cea care a reprezentat Cipru la Eurovision. Pe când o piesă și cu Chanel, reprezentanta Spaniei?

Da, am scris piesa chiar a doua zi dupe ce m-am întors de la Torino. Am adus în discuţie o colaborare cu Chanel din Spania, însă programul de lansări al amândurora era foarte aglomerat.

Cum ai ajuns la „Te cunosc de undeva!” (TCDU)? Și cât de apropiat erai de Emilian înainte de aface echipă în emisiunea de la Antena 1?

Am fost contactat de echipa de producţie de la Antena ei fiind încântaţi de prestaţia mea de la Eurovision. Mă bucur mult că am ales să intru la TCDU. Cu Emilian mă ştiam doar din vedere şi mă bucur să văd ce echipă grozavă facem.

Amândoi ați creat momente speciale la TCDU. Ce personaj ți s-a părut imposibil? Și de ce?

Încercam să ne autodepăşim cu fiecare moment. Cred că cel mai dificil personaj a fost Pikotaro, cel cu pen-pinneaple-apple-pen. Am înjurat pe parcursul antrenamentelor într-una (râde).

Care a fost timpul-record petrecut la machiaj pentru această emisiune? Despre ce personaj a fost vorba?

Cred că cel mai mult am petrecut pentru transformarea în Lady Gaga, pentru că am multe tatuaje de acoperit, purtam doar o pereche de chiloţi şi un top scurt. Apoi şi machiajul, perucă, unghii. O nebunie a fost!

Ce urmează pentru tine? Și pe TV? Și pe plan muzical?

Încă nu am nimic în plan pe TV, însă pe plan muzical deja pregătesc clipul pentru o piesă în limba romană de data asta. Şi urmează multă muzică frumoasă ai colaborări tari pe 2023.

Ți-ar plăcea să și joci în seriale / filme? Ai primit astfel de propuneri până acum?

Mi-ar plăcea tare mult. Sper să ajung în vreun casting în perioada următoare. Am jucat doar într-un scurt metraj al unei studente la regie la UNATC şi mi-a plăcut mult experienţă.

Ce faci dincolo de studio? Ce te distrează cel mai tare?

Îmi place să fac sport, să călătoresc şi mai nou să gătesc. Încerc reţete noi şi îmi place că pot fi atent la ceea ce mănânc.

Peste câteva luni vei schimba și prefixul! Pe plan personal, ce crezi că-ți lipsește?

Nu îmi mai lipseşte nimic. Simt că întâmpin 30 de ani foarte fericit şi împlinit din punct de vedere atât profesional cât şi personal. Sunt tare îndrăgostit! (râde)

wrs-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton