Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De la muzică, la actorie. Tavi Clonda, actor într-un serial românesc. „Deja joc în al doilea episod”

De la muzică, la actorie. Tavi Clonda, actor într-un serial românesc. „Deja joc în al doilea episod”
4

de Andra Stana,

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, va debuta în perioada următoare ca actor. Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” filmează din primăvară la un serial, dar încă nu poate da prea multe detalii despre proiect.

Serialul va putea fi vizionat curând de români. Până atunci, artistul se concentrează cât poate de bine pentru a avea succes și în acest domeniu, scrie libertatea.ro.

„Deja joc în al doilea episod într-un serial și mă bucur. Va apărea în curând pe micile ecrane. E un vis de mic. Făceam filme de scurtmetraj, în care scriam și regia, și scenariul. Eram și personajul rău, și personajul bun și mai și cântam. Acum e un vis împlinit să primesc câteva roluri”, a spus Tavi Clonda într-un interviu televizat.

tavi clonda (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Tavi Clonda: „Repet acasă, chiar cu Gabriela”

„Repet acasă, chiar cu Gabriela. Îi zic: Hai, iubire, îmi citești și mie rolul ăsta de fată, că n-are cine să mi-l citească”, a mai dezvăluit recent artistul.

În ultima vreme, artistul s-a implicat din ce în ce mai mult în proiecte televizate. Pe lângă participarea la „Te cunosc de undeva!”, amintim și reality-show-ul de la Antena Stars, „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”. De asemenea, pe Tavi Clonda l-ați văzut și la „Splash! Vedete la apă”.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună două fetițe.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton