Homepage  / Vedete / Vedete străine

De la „Urzeala tronurilor” în Universul Marvel: Emilia Clarke va juca în serialul Disney+ „Secret Invasion”

De la „Urzeala tronurilor” în Universul Marvel: Emilia Clarke va juca în serialul Disney+ „Secret Invasion”

de Ruxandra Dinca,

Actrița britanică Emilia Clarke a vorbit recent, într-o apariție pentru show-ul american „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, despre următorul ei proiect, serialul „Secret Invasion”, aflat în pregătire pentru platforma Disney+ și plasat în Universul Marvel.

 

Informația că actrița celebră în toată lumea ca Daenerys Targaryen din serialul-fenomen „Urzeala tronurilor”, de la HBO, va trece în universul supereroilor Marvel a apărut de ceva vreme, cu Emilia Clarke declarând la începutul lunii iunie, citată de Movieweb: „Să intri în familia asta este ceva de genul „Doamne, fac și eu parte din gașca copiilor mișto”.

Zilele trecute, pentru show-ul lui Jimmy Fallon, Mama Dragonilor, recunoscută pentru al său simț al umorului, a vorbit despre „Secret Invasion”, deși nu a fost deloc generoasă cu detaliile, glumind că cei de la Marvel au trimis pe cineva în fața casei sale, ca să o supravegheze și să nu divulge secrete legate de proiect:

„Primii oameni cu care am vorbit la Marvel au fost cei de la Securitate. Și sunt convinsă… e un bărbat în fața casei mele, e o mașină care e acolo parcată de multă vreme și jur, cred că e sub acoperire”, a glumit Clarke în discuția cu gazda show-ului, Jimmy Fallon, evitând astfel să dea mai multe detalii despre noul serial Marvel.

 

Ce știm despre serialul „Secret Invasion”

 

„Secret Invasion” a fost o serie limitată de benzi desenate publicate de Marvel Comics în 2008. Povestea originală, ce va sta probabil la baza serialului pregătit pentru Disney+, urmărește un grup de Skrull, extratereștii cu piele verde, care își pot schimba forma și pe care i-am mai văzut în „Captain Marvel”, care se infiltrează pe Terra și o invadează. Ca să le reușească planul, Skrull-ii iau locul mai multor supereroi, în povestea originală apărând Răzbunătorii, Cei 4 Fantastici ș.a.

Serialul ale cărui filmări ar urma să înceapă în august va avea șase episoade și va fi un sequel pentru „Captain Marvel” și „Omul-Păianjen: Departe de casă”, cu lansarea la Disney+ așteptată în 2022.

Din distribuție fac parte Samuel L. Jackson și Ben Mendelsohn, care își vor relua rolurile de Nick Fury, respectiv Talos (care e Skrull, foto mai jos), dar și Olivia Colman (va fi prima incursiune a actriței oscarizate într-un univers cu supereroi), Kingsley Ben-Adir, Killian Scott, Christopher McDonald și Carmen Ejogo.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Ben-Mendelsohn.com (@benmencom)


 

Cât despre Emilia Clarke, Yahoo preia informațiile că aceasta va interpreta rolul agentului special Abigail Brand, jumătate mutant, jumătate extraterestru care are abilități – fiind vorba de Mama Dragonilor, nu putem spune că suntem cine știe ce surprinși – pirokinetice!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton