Homepage  / Articole

De luni seară, “Mondenii” abandonează parodia

De luni seară, “Mondenii” abandonează parodia

de Redactia Tvmania

Din 19 martie, la Prima TV începe un nou sezon din „Mondenii”, însă emisiunea de umor suferă schimbări majore. Andreea Grămoşteanu, Mirela Zeţa şi Angel Popescu renunţă la parodie şi îşi deschid un bar de comedie. De ce au luat această decizie povestesc în „TVmania” care apare pe piaţă luni, 19 martie.

Cei trei actori consideră că au demonstrat tot ce au avut de demonstrat la capitolul parodie şi încearcă să schimbe stilul emisiunii lor. “Am decis să abordăm un alt gen de comedie, care, teoretic, ne va solicita infinit mai mult pentru a obţine efectele de dinainte din partea telespectatorilor”, a declarat Angel Popescu.

“Am demostrat în trecut, şi cu ajutorul foştilor şi talentaţilor noştri colegi, cum, pe cine, în ce fel, în ce mod, în ce hal, în ce stil, putem parodia! Nu cred că mai avem ceva de demonstrat în ale parodierii, deşi parodia este o faţetă a artei actoriceşti foarte dragă nouă.”, a completat el.

În noua formă, “Mondenii” va fi un comedy-bar, unde Angel Popescu joacă un barman, Andreea Grămoşteanu este P.R., iar Mirela Zeţa e omul bun la toate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton