Homepage  / Nu rata!

De miercuri, ne încălzim pentru Euro 2012

De miercuri, ne încălzim pentru Euro 2012

de Redactia Tvmania

Au mai rămas 10 zile până la începutul Europenelor de fotbal, găzduite de Ucraina şi Polonia, iar câteva dintre marile favorite joacă în zilele următoare ultimele meciuri de pregătire înainte de competiţia care debutează pe 8 iunie. De asemenea, Gabi Torje şi colegii săi de la naţionala României, care nu va participa la turneul final, joacă amicale în această perioadă cu ţările care au găzduit ultimul CE de fotbal, cel din 2008, la care am şi participat: Elveţia şi Austria.

Înainte de primul meci al elevilor lui Victor Piţurcă, programat mâine, împotriva Elveţiei, vor începe dueluri care implică două dintre marile favorite la Euro 2012 – Xavi (foto) şi restul stelelor din Spania (campionii en-titre) şi Olanda, care vor întâlni Coreea de Sud şi, respectiv, Slovacia.

În noaptea de miercuri spre joi e programată o partidă a spectaculoasei naţionale braziliene, în compania Americii, iar Italia – aflată în plin scandal al pariurilor – va întâlni vineri Rusia.

În ce-i priveşte pe români, ei au de înfruntat o echipă elveţiană care vine după un spectaculos 5-3, în weekend, cu Germania, o altă mare favorită de la Euro, în timp ce cu Austria vor juca de azi într-o săptămână, pe 5 iunie.

Iată programul complet al partidelor din această perioadă:

 

Mâine

21.00, Digi Sport 1, Spania – Coreea de Sud

21.00, Digi Sport 2, Olanda – Slovacia

21.15, TVR 1, Elveţia – România

Joi

03.00, Digi Sport 1, SUA – Brazilia

Vineri

21.45, Dolce Sport 1, Rusia – Italia

Duminică

22.00, Digi Sport 1, Brazilia – Mexic

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton