Homepage  / Articole

Ultima achiziţie Acasă

Ultima achiziţie Acasă

de Redactia Tvmania

Mădălina Drăghici îi va da replica lui Radu Vâlcan în telenovela de la Acasă.

Mădălina Drăghici, un manechin care a defilat pentru Calvin Klein sau Karl Lagerfeld, va fi, din toamnă, protagonista celei mai noi şi exotice producţii MediaPro Pictures pentru postul Acasă. Ea va fi partenera lui Radu Vâlcan într-o poveste de dragoste fascinantă dintre un arab şi o româncă.

La castingul organizat în luna ianuarie, Mădălina a trecut peste emoţii, a reuşit să convingă producătorii că merită o şansă şi astfel a început cursuri intensive de actorie alături de Iura Luncaşu.

“Aveam nevoie de protagonişti noi pentru viitorul proiect şi am găsit oameni extrem de talentaţi, frumoşi care aveau toate datele personajelor din povestea noastra. Atât eu cât şi Iura Luncaşu avem aceeaşi convingere: Mădălina Drăghici este cea mai bună alegere pentru rolul de protagonistă”, a declarat Ruxandra Ion, producător general.

A câştigat “Next Generation Model”

Mădălina Drăghici este obişnuită cu camera de luat vederi şi aparatul foto, ea pozând de-a lungul anilor pentru reviste celebre, de talie internaţională: ”Am început cariera de model la 16 ani şi am avut onoarea să lucrez pentru Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Vera Wang, Diane von Furstenberg.

Am intrat în modelling şi, după câteva şedinţe foto în România şi câstigarea concursului “Next Generation Model 2004” (Cel mai bun tânăr model al anului), am plecat pentru prima oara la Milano.”, povesteşte ea.

Producătorii Acasă speră în chimia dintre Radu şi Mădălina.

Apoi, Mădălina a ajuns să fie admirată pe toate meridianele: “Am lucrat în Milano, Paris, New York, Barcelona, Hamburg, Tokyo.

Am avut posibilitatea de a călători, de a cunoaşte o altă lume, alţi oameni, de a participa la castiguri pe care nu m-aş fi gândit că le pot avea la o vârstă atât de fragedă.”

Poveste exotică

Pentru Mădălina cea mai mare provocare a vieţii este rolul pe care-l va interpreta, din toamnă, Acasă. “Viaţa mea de până acum s-a schimbat radical. Am intrat într-o nouă etapă, într-una la care nu îndrăzneam nici să visez.”

Din toamnă, Acasă va difuza o nouă telenovelă, care îi va avea în rolurile principale pe Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici şi care va spune povestea de iubire dintre un arab şi o româncă.

Mădălina Drăghici va veni luni, 19 aprilie, de la ora 22.30, în studioul emisiunii “Poveştiri de noapte” (Acasă), pentru a povesti cum se simte în noua postură.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton