Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De trei ori „A”. Adela Popescu a anunțat numele celui de-al treilea bebeluș. Ce imagine a postat online

De trei ori „A”. Adela Popescu a anunțat numele celui de-al treilea bebeluș. Ce imagine a postat online
3

de Redactia Tvmania

Adela Popescu a devenit din nou mămică la mijlocul lunii iulie. Astăzi, vedeta Pro TV a împărtășit cu fanii ei din mediul online numele mezinului familiei, unul care începe tot cu litera „A”, la fel ca numele celorlalți doi băieți ai familiei Popescu-Vâlcan.

„A” de la Alexandru, Andrei și Adrian”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

În imaginea postată pe contul personal de Instagram, vedeta de la „Vorbește lumea” poartă un lănțișor de aur pe care se află un pandantiv simplu, tot de aur, în forma literei A.

 

 

Așadar, numele celui de-al treilea bebeluș al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan este Adrian. Acum ceva vreme, Adela a intrat în direct în emisiunea pe care a moderat-o la Pro TV și i-a rugat pe telespectatorii Pro TV să vină cu idei de nume pentru viitorul ei bebeluș. Apoi, soția lui Radu Vâlcan a spus în direct cele trei variante de nume care au intrat în „finală” și din care urmau să aleagă unul singur, în final, după nașterea fiului lor: Achim, Anton și Adrian.

„Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc la Achim, mă gândesc la băiatul Antoniei, sau la cel al Cătălinei și al lui Paul Ipate.

A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton.

Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune.

Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. (…) Încă aștept să mi se arate numele într-un vis”, a declarat atunci Adela Popescu.

Imaginea emoționantă postată de Adela Popescu online: „În sfârșit, în formulă completă!”

Zilele acestea, familia Popescu-Vâlcan s-a reîntregit, iar Adela a fost surprinsă într-o ipostază tandră alături de cei trei băieți ai săi, Alexandru, Andrei și micuțul Adrian.

Cei doi băieți mai mari ai Adelei Popescu s-au aflat în vacanță la bunici, la Șușani. După două săptămâni departe de casă, timp în care au stat la țară, s-au jucat și s-au bucurat de natură, Alexandru și Andrei au revenit în București, unde îi așteptau mama și de fratele lor mai mic.

„Marea regăsire. După două săptămâni de vacanță la Șuțani, suntem, în sfârșit, în formulă completă. Nu-mi mai rămâne decât să spun, «hai cu Doamne-ajută»!”, a notat pe Instagram Adela Popescu, citată de libertatea.ro.

Adela Popescu apare cu bebelușul în brațe și este îmbrățișată de ceilalți doi băieți ai ei.

Adela Popescu, imaginea cu cei trei baieti (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton