Homepage  / Vedete / Vedete străine

Decizia de ultim moment luată de Chris Noth. Cum au reacționat fanii starului din „Totul despre sex”

Decizia de ultim moment luată de Chris Noth. Cum au reacționat fanii starului din „Totul despre sex”

de Andra Stana,

Starul „Sex and the City” Chris Noth a revenit pe rețelele de socializare. O bună bucată de timp, actorul de 67 de ani a stat departe de luminile reflectoarelor. Vă reamintim că Noth a fost în centrul unui scandal, după ce mai multe femei l-au acuzat de agresiune sexuală.

Chris Noth a revenit în mediul online

Noth, în vârstă de 67 de ani, a împărtășit două fotografii în care apar cei doi fii săi cu soția Tara Wilson, în vârstă de 42 de ani, scrie pagesix.com.

Într-una din imagini, Orion, în vârstă de 14 ani, se află pe terenul de baschet. În dreptul fotografiei, Noth a scris „SWISH. Este ceva fantastic să-i vezi dragostea pentru baschet înflorind.”

Noth a sărbătorit a doua zi de naștere a fiului mai mic, Keats, într-o altă postare. „La mulți ani, micuțule Keats – ai adus cerul luminos și albastru în viețile noastre!” a scris actorul din serialul „Good Wife”.

Chris Noth, în plin scandal de abuz sexual

Anul trecut, patru femei l-au acuzat pe Noth de abuz sexual, întâmplările datând din anii 1990. Chris Noth a negat acuzațiile, dar la scurtă vreme soția sa a fost fotografiată fără verighetă pe deget.

Apropiați ai cuplului au declarat pentru presa mondenă că prioritatea numărul unu pentru Tara Wilson este aceea de a-și proteja copiii.

Fanii și-au arătat între timp sprijinul pe rețelele de socializare, lăsând comentarii încurajatoare în dreptul fotografiilor postate recent de Noth.

Un fan i-a transmis lui Noth următorul mesaja: „Bine ai revenit la Insta, Chris. Te cred.”

„❤️ te susțin Chris Noth!!” a scris un alt fan.

„Bine ai revenit… trăiește și lasă să trăiască.”, au fost alte mesaje primite de la urmăritorii din mediul online.

Chris Noth, înlăturat din finalul serialului „And Just Like That”

Chris Noth, interpretul lui Mr. Big din „Și uite așa… / And Just Like That”, continuarea producției „Sex and the City”, a fost înlăturat din episodul final al serialului, după acuzaţii de agresiune sexuală formulate la adresa lui, scrie Variety.

Ultimul episod al serialului a avut premiera pe 3 februarie, iar personajul lui Chris Noth, John Preston alias Mr. Big, a murit la finalul primului episod, din cauza unui atac de cord. El trebuia să reapară în ultimul episod, într-o secvenţă imaginată de Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), când se afla pe Pont des Arts din Paris pentru a-i împrăştia cenuşa.

Deși cei de la HBO nu au comentat nimic oficial, potrivit Variety, echipa creativă a serialului „Și uite așa… / And Just Like That” a decis că filmările cu Chris Noth pentru final nu sunt suficient de importante din punct de vedere narativ pentru a rămâne în montaj.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton