Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Decizia de ultim moment luată de Dana Rogoz în ceea ce o privește pe fiica ei: „Am hotărât împreună cu Radu…”

Decizia de ultim moment luată de Dana Rogoz în ceea ce o privește pe fiica ei: „Am hotărât împreună cu Radu...”
7

de Redactia Tvmania

Dana Rogoz a luat o decizie care o afectează în primul rând pe fiica ei, Lia, dar și întreaga ei familie. Aceasta a hotărât, împreună cu soțul ei, să o țină acasă pe micuța Lia. Fetița actriței mergea de câteva săptămâni la creșă, dar va rămâne începând de acum alături de familia ei. De vină este creșterea alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus în Capitală.

Dana Rogoz a hotărât să își protejeze fetița

În această toamnă, Dana Rogoz și-a dus fetița, în vârstă de 1 an și 4 luni, la creșă. După o perioadă în care a plâns, a urmat și o etapă de acomodare. Micuța Lia începuse deja să se obișnuiască să rămână la creșă, fără mama ei. Cu toate acestea, începând din această săptămână, tânăra actriță a hotărât să nu își pună familia în pericol.

„Ok, schimbare de plan. Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom sta acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt. Sigur, nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar macar să mai reducem din riscuri”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Dana Rogoz: „Nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei”

Actrița a menționat că atât ea, cât și soțul ei s-au vaccinat, dar asta nu înseamnă că se pot relaxa.

„Suntem vaccinați, dar în ultima perioadă am preferat să comandăm mâncare acasă, decât să ne oprim la câte un restaurant. Nu pot renunța la job-ul meu, la multe dintre activitățile deja începute, dar totuși încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasările care nu sunt fix în momentul ăsta necesare.

Mesajul asta nu e menit să influențeze pe nimeni în nicio direcție, dar vă zic sincer că nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei. E un moment greu pentru toată lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind. Așa că, închid IG, și iar mă conectez pe Zoom, pentru un meeting pe care mi-ar fi plăcut în alte vremuri să îl am față-n față, la o cafea. Dar măcar să trecem de această criză, să se mai relaxeze presiunea pe spitale. Voi cum sunteți?”, a fost mesajul scris de Dana Rogoz pe pagina de Facebook în dimineața zilei de luni, 11 octombrie.

Decizia-de-ultim-moment-luata-de-Dana-Rogoz-in-ceea-ce-o-priveste-pe-fiica-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton