Homepage  / Vedete / Vedete străine

Decizia luată de nepoata reginei Elisabeta, Zara, după ce soțul ei a început filmările pentru un reality-show celebru. Unde se află acum Mike Tindall

Decizia luată de nepoata reginei Elisabeta, Zara, după ce soțul ei a început filmările pentru un reality-show celebru. Unde se află acum Mike Tindall

de Andra Stana,

Mike Tindall este unul dintre concurenții show-ului „I'm a Celebrity… Get Me Out of Here!”. Fostul jucător de rugby al Angliei a ajuns în Australia, unde se filmează emisiunea. Soțul Zarei Tindall a anunțat recent ce hotărâre a luat singura fiică a Prințesei Regale Anne.

Mike Tindall se află acum în Australia, unde au loc filmările show-ului „I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!”, varianta britanică a „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Se pare că familia sa îi va urma în curând exemplul, scrie hellomagazine.com.

James Haskell – care a luat parte la „I’m a Celebrity…” în 2019 – a apărut luni la Good Morning Britain și a vorbit despre grupul de sprijin al lui Mike. Întrebat de Susanna Reid dacă Zara va călători în Australia pentru a-și încuraja soțul, James a răspuns: „Da, da, cred că va fi acolo. Să sperăm!”

Mike și Zara – nepoata reginei – sunt căsătoriți din 2011 și au împreună trei copii, Mia, în vârstă de opt ani, Lena, în vârstă de patru ani, și Lucas, în vârstă de un an. Nu se știe dacă și cei mici vor merge în Australia pentru a-și susține tatăl.

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a adus pe lume un băiețel… în baia proprie!

Zara Tindall, fiica Prințesei Anne și verișoara Prinților William și Harry, l-a adus pe lume pe Lucas Philip Tindall duminică seară, pe 21 martie, după o naștere nu fără emoții. Fericitul tată, fostul jucător de rugby Mike Tindall, a făcut anunțul și a dat detalii despre eveniment în podcastul său săptămânal.

Lucas Philip Tindall este al treilea copil al cuplului, care mai are două fetițe, Mia, de 7 ani, și Lena, de doi ani. Băiețelul, care a fost numit Philip în cinstea străbunicului său, Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, este al zecelea strănepot al reginei și al 22-lea în linie ca moștenitor al tronului.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton