Homepage  / Vedete / Vedete străine

Alec Baldwin, decizie neașteptată după ce a scăpat de acuzațiile de ucidere a Halynei Hutchins

Alec Baldwin, decizie neașteptată după ce a scăpat de acuzațiile de ucidere a Halynei Hutchins
9

de Andra Stana,

Cu doar două săptămâni înainte de proces, Alec Baldwin a scăpat de acuzații în cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins. Ce decizie neașteptată a luat actorul imediat ce a reluat filmările pentru „Rust”.

Alec Baldwin lucrează la un documentar despre împușcăturile din „Rust”

În octombrie 2021, actorul și producătorul, în vârstă de 65 de ani, ținea în mână un pistol Colt .45 în timpul repetițiilor, când acesta s-a descărcat accidental, ucigând-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Acum, Baldwin – care a reluat săptămâna trecută filmările la ferma Yellowstone din Montana – lucrează la un documentar despre film împreună cu regizorul Rory Kennedy, regizorul filmelor ‘Last Days in Vietnam’ și ‘Ethel’, relatează Variety.

Acesta este al doilea documentar despre tragicul incident, întrucât regizoarea Rachel Mason și producătoarea Julee Metz filmează, de asemenea, un documentar despre Hutchins, cu cooperarea soțului ei, Matthew Hutchins.

Decizia neașteptată a lui Alec Baldwin, după ce a scăpat de acuzațiile de ucidere a Halynei HutchinsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Producția filmului „Rust” ar trebui să se încheie până la sfârșitul lunii mai.

„Va fi interzisă orice utilizare a armelor de lucru și a oricărei forme de muniție. Muniția reală este – și a fost întotdeauna – interzisă pe platou. Fiecare dintre noi este dedicat din toată inima să împărtășească viziunea Halynei și să aducă un omagiu măiestriei sale artistice.”, a declarat avocatul Melina Spadone.

Regizorul Joel Souza a declarat, la rândul său: „Deși dulce-amărui, sunt recunoscător că o nouă echipă de producție strălucită și dedicată se alătură fostei distribuții și echipei pentru a finaliza ceea ce eu și Halyna am început. Fiecare efort al meu în acest film va fi dedicat onorării moștenirii Halynei și mândriei ei.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton