Homepage  / Vedete străine

Decizia neașteptată a lui Kanye West. Ce i-a promis lui Kim Kardashian

Decizia neașteptată a lui Kanye West. Ce i-a promis lui Kim Kardashian
8

de Roxana Mirea,

Kanye West a lansat mai multe atacuri la adresa lui Kim Kardashian și a iubitului ei, Pete Davidson. Din cauza acțiunilor sale, și rapper-ului i s-a interzis să performeze pe scena Premiilor Grammy 2022. Acum, Kanye West a luat o decizie importantă în ceea ce-l privește și este hotărât să se vindece.

Kanye West este decis să se vindece

Surse din anturajul lui Kanye West au declarat că rapper-ul a luat decizia de a cere ajutor medical. Ye, așa cum se numește acum acesta, își dorește să se vindece, după mai multe atacuri lansate la adresa lui Kim Kardashian și a iubitului ei, Pete Davidson. Pe de altă parte, sursele susțin că artistul a promis că nu o va mai hărțui pe mama copiilor lui. De asemenea, el a promis și că va înceta cu atacurile la adresa lui Pete Davidson.

De dragul copiilor lor, Kanye i-a spus lui Kim că nu va avea apariții publice și nici postări agresive în social media, și va merge undeva să se facă bine”, au declarat surse celor de la ET. Încă nu se știe dacă Kanye va căuta ajutor la un centru specializat sau în altă parte, scrie kissfm.ro.

Kim Kardashian West Addresses Husband Kanye West’s Bipolar DisorderIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„În acest moment, Ye este determinat să lucreze la o relație sănătoasă de co-parenting, alături de Kim, și singurul lui obiectiv este acela de a-și crește copiii frumoși pe care-i au împreună”, a spus un reprezentant al lui Kanye West.

Vestea legată de faptul că artistul este pregătit să se vindece vine după ce el a criticat public modul în care Kim își crește copiii, iar apoi a lansat un videoclip (la piesa „Eazy”), unde pare că-l îngroapă pe Pete de viu. Atacurile la adresa cuplului au dus la suspendarea contului său de Instagram pentru 24 de ore, deoarece a încălcat politicile companiei prin discursurile sale.

Pe de altă parte, din cauza acțiunilor sale, lui Kanye West i s-a interzis să performeze pe scena premiilor Grammy 2022.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton