Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Decizia radicală luată de Cătălin Botezatu. „Am făcut deja niște achiziții”

Decizia radicală luată de Cătălin Botezatu. „Am făcut deja niște achiziții”
7

de Andra Stana,

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai cunoscuți designeri de la noi. Acesta a recunoscut că va trece printr-o schimbare majoră în perioada următoare. Unde va pleca vedeta și cum se pregătește de noua etapă din viața sa.

Cătălin Botezatu vrea să plece din România

Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a mărturisit, într-un interviu pentru Antena Stars, că are de gând să părăsească definitiv România.

Apreciatul designer a dezvăluit numele destinației pe care a ales-o. Cu toate acesta, Botezatu nu știe – pentru moment – când vrea să se retragă. De asemenea, acesta a făcut și câteva achiziții și a spus și ce alte planuri mai are, scrie spynews.ro.

„Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens, mă voi retrage în Bali, am spus-o deja. Acolo voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă. Bine, nu știu când, aș vrea, nu am spus că știu. Aș vrea, poate să fie la anul, poate să fie peste 10 ani”, a mărturisit Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii Star Magazin.

Decizia radicală luată de Cătălin Botezatu (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Unde plănuiește să se retragă designerul

Cătălin Botezatu a împărtășit cu fanii săi că plănuiește să construiască un hotel boutique, de care să se ocupe în anii următori. Designerul a declarat că nu știe cu exactitate când se va retrage, dacă anul viitor ori peste 10 ani.

Până la retragerea sa din viața publică de la noi, Cătălin Botezatu a ales o destinație superbă, Bali, unde își dorește să plece atunci când va ajunge la bătrânețe.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton