Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Decizia radicală luată de Gabriel Cotabiță, la 6 ani de la infarct. „Nu am mai acceptat…”

Decizia radicală luată de Gabriel Cotabiță, la 6 ani de la infarct. „Nu am mai acceptat...”

de Redactia Tvmania

Gabriel Cotabiță s-a aflat la un pas de moarte, acum șase ani. Atunci, solistul se afla la o sală de fitness din București, când a suferit un infarct. Deși șansele de supraviețuire au fost minime, cântărețul și-a revenit. La șase ani de la acest eveniment care i-a marcat viața, el a luat o decizie importantă.

După această cumpănă, Cotabiță s-a căsătorit, iar recent a dezvăluit care este starea lui de sănătate. Mai mult, acesta a luat și decizia de a renunța la anumite concerte. Pe de altă parte, artistul are vești bune pentru fanii săi.

„Vara asta nu voi cânta nici pe Litoral și nici la petrecerile private, prefer să mă odihnesc, e mult prea cald, dar le pregătesc fanilor câteva piese de dragoste”, a spus Gabriel Cotabiță pentru Playtech.

„Pentru că este prea cald, nu am mai acceptat spectacole pe Litoral, nu am nici petreceri private, am avut destule, vara trecută.

Am în casă toate ventilatoarele pornite, nu am aer condiționat, așa trecem peste caniculă.

Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut! Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează. Atunci, când am avut acel necaz, așa s-a întâmplat, așa a fost să fie.

Totul este acum în regulă, este sub control, pregătesc noutăți pentru fani, câteva piese frumoase de dragoste.

Iar soția mea, Alina, este la serviciu, lucrează ca manager de proiecte. Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă, ca de fiecare dată.”, a spus artistul pentru sursa citată.

Cotabiță a suferit un infarct, pe 8 mai 2015, în sala de sport

Gabriel Cotabiţă a trecut printr-o mare cumpănă, în 2015, când a suferit un infarct, în sala de fitness.

„Se pare că momentul prin care am trecut m-a făcut să ajung la un alt nivel spiritual.

Crede-mă, poate ți se pare că e exagerat, dar după ce treci printr-o perioadă în care te întâlnești cu diverse entități, începi să înțelegi că viața are cu totul alte niveluri. Se pare că v-am auzit. Nu m-am dus către lumina albă, de altfel nici nu mi s-a arătat.

Şi o să spun sincer, este pentru prima dată când mărturisesc asta, eu consider că ceea ce mi s-a întâmplat e un semnal de ”vezi că mai ai ceva de făcut”, adică un fel de reset și ”Hai, ia-o de la capăt!”, declara Gabriel Cotabiţă, la Europa FM, după externare.

Dar renumitul artist nu s-a aflat, acum șase ani, la primul episod de acest gen. Acest fapt a fost amintit de Mihai Pocorschi, prietenul său, într-un interviu pentru Pro TV.

„El mai avusese un infarct, acum nişte ani, iar înainte de infarctul respectiv a mai avut un preinfarct. Infarctul loveşte când nu te aștepți!”, a declarat Mihai Pocorschi, prietenul lui Cotabiţă, la PRO TV.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton