Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Decizia radicală luată de Gina Pistol pe final de an. Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley. „Mi-am luat o pungă de suplimente”

Decizia radicală luată de Gina Pistol pe final de an. Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley. „Mi-am luat o pungă de suplimente”
7

de Andra Stana,

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. Recent, vedeta de la „Chefi la cuțite” a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le-a mărturisit fanilor că a luat o decizie radicală. Totul, după ce a văzut imaginile cu ea, de pe pagina de Facebook a emisiunii culinare de la Antena 1, cu filmările sezonului 10 din primăvara acestui an.

Mai avem câteva zile de audiții și sper să rezist până la final. Simt că o iau prin păpușoi cu mintea, trupul și sufletul. M-am oprit la farmacie săptămână trecută și mi-am luat o pungă de suplimente și mă ajută un pic. Parcă mă simt puțin mai bine fizic. Și psihic. Doamne, mă mai uit pe pagina Chefi la Cuțite, că nu mă uit la televizor, n-am mai deschis televizorul de când eram mică, și văd pozele din primăvară. Eu atunci credeam că sunt ok, că sunt într-o formă fizică nu chiar de invidiat, dar, mi se părea că sunt ok, față de cum am fost.

Decizia radicală luată de Gina Pistol pe final de an. Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dar acum, uitându-mă la mine, ah, ce voinică eram, vai de mine! Gata, numai! De la anul, mă apuc de antrenamente.

Am zis că eu nu-mi fac planuri de viitor, doar că la anu vreau să am mai multă grijă de mine, de minte, de trup și de sufletul meu, pentru că eu, ca să fiu așa cum mă știu cei dragi, cum mă știu oamenii, trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine și cu tot ce se întâmplă în jurul meu.

Ca să fii o mamă bună, o iubită bună, o soră bună și o prietenă bună trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine. Și trebuie să mă apuc de sport, că mie îmi face bine. Mă ajută sportul. Mult. Trebuie să fac și terapie, vreau să călătoresc mai mult prin țară. Mi-e dor de natură, pe mine mă încarcă natura. Și nu știu, vreau să fac mai multe așa, pentru mine, pentru fiica mea, pentru Andrei, pentru familia mea. La anul o să fiu: new year, new me”, a declarat Gina Pistol, pe contul personal de Instagram, citată de libertatea.ro.

Smiley a spus ce reproșuri îi face Gina Pistol cel mai des

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar din dragostea lor a venit pe lume o fetiță, Josephine. Artistul recunoaște că viața lui s-a schimbat de când și-a întemeiat o familie. Pe de altă parte, Smiley a dezvăluit și ce reproșuri îi face iubita lui, Gina Pistol.

De când a devenit tată, viața lui Smiley s-a schimbat. Antrenorul de la „Vocea României” a fost nevoit să își reorganizeze viața și să își schimbe prioritățile. Smiley spune că existența lui era mult mai tumultuoasă înainte de a deveni tată și de a-și întemeia o familie alături de Gina Pistol.

Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet”, a mărturisit Smiley la un post de radio.

Ca în orice cupluri, mai apar și mici certuri. Smiley a dezvăluit ce reproșuri îi face Gina Pistol cel mai des. Se pare că prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” îi atrage atenția iubitului său în legătură cu lucrurile pe care le lasă „nesupravegheate prin casă”.

Tot (n.r. îi reproșează Gina Pistol). Că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă”, a mai povestit Smiley.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton