Homepage  / Vedete / Vedete străine

Decizia uimitoare luată de Charlene de Monaco. Ce i-a propus prințului Albert îi implică și pe gemenii lor

Decizia uimitoare luată de Charlene de Monaco. Ce i-a propus prințului Albert îi implică și pe gemenii lor
10

de Andra Stana,

Prințesa de Monaco plănuiește o schimbare radicală în viața de familie. Charlene de Monaco nu ar mai avea de gând să se întoarcă în Monaco.

Charlène de Monaco plănuiește să se mute departe de soțul ei, Prințul Albert. Prințesa și-ar dori să plece să locuiască în altă țară. Și nu singură, ci împreună cu gemenii de șapte ani Jacques și Gabriella, scrie revista Closer, citată de vanityfair.it.

„Îl va ruga pe Albert să călătorească pentru a-i vedea”, a spus o sursă citată de revista menționată.

Charlene nu mai vrea să revină în Principatul Monaco

Prințesa Charléne „nu se va întoarce la Monaco”. Aceasta este cel mai recent zvon care o privește pe Charlene de Monaco. Potrivit unei persoane din anturajul prinților de Monaco, soția lui Albert „dorește să se mute în Elveția cu copiii ei”, gemenii de șapte ani Jacques și Gabriella.

Charléne lipsește de la Monaco de peste un an (în afară de o apariție trecătoare în noiembrie anul trecut). Mai întâi, o infecție a blocat-o în Africa de Sud, apoi s-a internat într-o clinică elvețiană de lux. Iar acum, după luni de zile departe de Principat și de familie, Charlene „a înțeles că revenirea să locuiască în Monaco nu i-ar face bine”, dezvăluie sursa Closer.

Dar nu vrea să renunțe la copiii săi. În ultimele luni „a suferit foarte mult de pe urma despărțirii de Jacques și Gabriella”. De asemenea, „copiii suferă atât de mult din cauza faptului că sunt departe de mamei lor”.

Charléne s-ar fi hotărât recent: se va stabili cu cei doi gemeni ai săi în altă parte. Ei ar putea locui în Elveția, unde ea își tratează în prezent problemele de sănătate, „și îi va cere lui Albert să călătorească să-i vadă”.

La famille princière de Monaco au balcon du palais lors de la Fête nationale monégasque à MonacoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Charlene și Albert de Monaco s-ar pregăti pentru divorț

Noua informație referitoare la Charlene de Monaco pare să confirme zvonurile cum că divorțul cuplului regal este iminent. Cu toate acestea, până în acest moment nu a apărut nicio confirmare oficială în acest sens.

În ceea ce îl privește pe Prințul Albert, acesta a spus o cu totul altă poveste ultima dată când a vorbit în public. În urmă cu câteva zile, într-un interviu pentru Monaco-Matin, Albert a declarat: «Charléne este mult mai bine. Sper că va fi acasă curând.”

Presa franceză scrie însă că, în momentul în care „Charléne se va întoarce acasă, cuplul regal își va lua oficial rămas bun”.

În prezent, prințesa se află într-o clinică elvețiană „pentru a se detoxifica de dependența de somnifere”, se mai arată în materialul vanityfair.it.

Plecată în Africa de Sud în martie 2021, Charlene de Monaco a revenit în Principat pe 8 noiembrie. În mod oficial, se știe că Prințesa a fost nevoită să rămână mai multe luni în țara sa natală din cauza unor probleme medicale.

Charlene de Monaco nu a mai apărut în public de multe luni. Mai multe zvonuri vorbesc despre faptul că aceasta a fost desfigurată de operațiile estetice.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton