Homepage  / Vedete româneşti

Ce decizie neașteptată a luat Andreea Antonescu după ce a aflat că e însărcinată pentru a doua oară

Ce decizie neașteptată a luat Andreea Antonescu după ce a aflat că e însărcinată pentru a doua oară
6

de Roxana Mirea,

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Cântăreața ar fi aflat că este însărcinată pentru a doua oară după ce s-a întors de la „America Express”. La scurt timp după ce a aflat că este însărcinată, Andreea Antonescu a luat o decizie important.

Andreea Antonescu, decizie importantă după ce a aflat că e însărcinată

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreața a aflat că va deveni din nou mamă după ce s-a întors de la filmările pentru show-ul „America Express”, ce va fi difuzat la Antena 1.

Pentru Andreea a fost o surpriză să afle că e însărcinată, mai ales că în timpul show-ului nu a avu niciun fel de simptome sau grețuri, în condițiile în care acolo a fost nevoită să trăiască în sălbăticie, iar mâncarea nu era una tocmai ok”, a declarat o persoană apropiată vedetei pentru playtech.ro.

La scurt timp după ce a aflat că este însărcinată, Andreea Antonescu și-a anulat toate concertele pe care le avea și a refuzat noi propuneri.

Da, este adevărat, nu voi mai merge la concerte”, a declarat artista pentru sursa menționată anterior.

Andreea-Antonescu-decizie-importanta-dupa-ce-a-aflat-ca-e-insarcinata-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară

Andreea Antonescu a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că va deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta mai are o fiică, pe Sienna, din relația cu Traian Spark.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!

Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton