Homepage  / Știri / Televiziune

Decizie șoc la Pro TV! „Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat”

Decizie șoc la Pro TV! „Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat”

de Redactia Tvmania

La nici două săptămâni de la numirea sa în una din cele mai importante funcții, Pro TV anunță întreruperea colaborării cu Vlad Enăchescu.

Despre motivul rupturii neașteptate, oficialii Pro TV au declarat: „Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat. Din momentul anunțului, am avut o serie de discuții mai aprofundate despre dezvoltarea conținutului programelor sportive. Avem viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în interesul ambelor părți să nu continuăm această colaborare. Îi urăm lui Vlad mult succes pe viitor.”

Vlad Enăchescu s-a despărțit de Pro TV după 2 săptămâni

PRO TV anunțase în urmă cu două săptămâni numirea lui Vlad Enăchescu în funcția de Head of Sports. El trebuia să coordoneze activitatea atât pentru Pro TV, cât și pentru canalele secundare din portofoliu, Pro 2, Pro X, Pro Gold și Pro Cinema.

Sunt fericit și totodată onorat să mă alătur celui mai important trust media din România. Întotdeauna mi-au plăcut provocările. Și am îmbrățișat cu această ocazie ideea unui proiect nou propus de managementul PRO TV, unul atractiv, cu impact în piața media.

Cred în munca de echipă și am convingerea că împreună putem aduce spectacolul sportiv de calitate în casele tuturor românilor. Echidistanță, credibilitate și profesionalis. Acestea sunt valorile care mi-au ghidat pașii în cariera de jurnalist și fac parte și din ADN-ul colegilor din PRO TV!, a spunea atunci Vlad Enăchescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton