Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Declarația de iubire făcută de Adda, de ziua de naștere a lui Cătălin Rizea

Declarația de iubire făcută de Adda, de ziua de naștere a lui Cătălin Rizea

de Redactia Tvmania

Duminică, partenerul de viață al Addei și-a aniversat ziua de naștere. Cu această ocazie, artista i-a făcut o declarație de dragoste fostului concurent de la „Chefi la cuțite”, scrie spynews.ro.

Adda i-a scris jumătății sale cât de mult îl iubește atât pe el, cât și pe fiul lor, Alexandru.

Soțul Addei a primit încă de la primele ore o mulțime de mesaje, însă cel care l-a impresionat cel mai mult a fost cel de la Adda, partenera lui de viață. Frumoasa cântăreață i-a compus acestuia un text emoționant.

Astfel, Adda a fost cea care a împărtășit cu fanii ei din mediul online că duminică a fost ziua de naștere a lui Cătălin Rizea. Artistă și-a bucurat soțul printr-un mesaj de dragoste, sub forma unei frumoase declarații. Vedeta i-a urat „la mulți ani”, spunându-i că din tot Universul ăsta cel mai mult îl iubește pe el și pe fiul lor, simpaticul Alexandru, ce le seamănă leit de altfel. Totodată, vă informăm că fostul concurent de la Chefi la cuțite a împlinit 34 de ani.

„Iubireee, la multi ani! Te iubesc cel mai mult din Univers. Pe tine si pe Alexutu, care a crescut suficient de mare incat sa poata sa ne faca poza asta! Sa fii sanatos si fericit alaturi de mine! Pa!”, i-a spus Adda lui Cătălin Rizea în dreptul unei imagini în care se îmbrățișau, pe Instagram.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton