Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Declarația Andreei Mantea, înainte de finala „Puterea Dragostei”: „Pentru asta îți trebuie curaj…”

Declarația Andreei Mantea, înainte de finala „Puterea Dragostei”:  „Pentru asta îți trebuie curaj...”

de Redactia Tvmania

Primul sezon „Puterea Dragostei" ajunge maine la final si opt finalisti, patru fete si patru baieti, se vor lupta pentru a fi castigatorii primului sezon. Roxana, Simina, Bianca si Simona sunt cele patru fete ramase in competitie, alaturi de baietii Jador, Bogdan Mocanu, Alex Zanoaga si Alexandru Bobicioiu.

            Au fost opt luni de tensiuni, bucurii, lacrimi si rasturnari de situatie, toate acestea  reflectand trairile pe care orice om le are in incercarea de a-si gasi sufletul pereche.

            Andreea Mantea, prezentatoarea celebrului show matrimonial, a fost confidenta, arbitrul, prietena concurentilor, temperand situatiile conflictuale sau bucurandu-se de fericirea cuplurilor formate in Casa Dragostei.

            „Ii simt aproape de mine si m-am atasat de toti concurentii. Imi va fi greu sa-mi iau ramas bun de la ei dupa ce, timp de opt luni, i-am vazut trecand prin toate starile emotionale, am fost alaturi de ei si cand erau fericiti, si cand erau tristi. Vor ramane intotdeauna in sufletul meu ca niste oameni foarte frumosi, pentru ca s-au manifestat asa cum au simtit si au trait toate aceste lucruri in fata camerelor. Pentru asta iti trebuie curaj, trebuie sa vrei sa-ti traiesti viata pe deplin. Sunt mandra de ei, ma bucur ca i-am cunoscut si fie ca cei mai buni sa castige„, a spus, cu mari emotii inainte de Marea Finala, Andreea Mantea.

            Nu pierdeti maine, de la ora 15:30, deznodamantul unei calatorii extraordinare, cu si despre iubire, Finala „Puterea dragostei”.

            De luni, 15 iulie, fanii “Puterea dragostei” vor putea urmari un nou sezon al show-ului, sase zile pe saptmana, de luni pana vineri, de la ora 11:00 si de la ora 17:00, si in fiecare sambata, Gala, de la 15:30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton