Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Declarația făcută de Misty despre relația ei cu Keo. După 7 ani, „nu este deloc ca în filmele de dragoste”

Declarația făcută de Misty despre relația ei cu Keo. După 7 ani, „nu este deloc ca în filmele de dragoste”

de Redactia Tvmania

După șapte ani de relație, Misty face dezvăiluiri incendiare despre povestea ei de iubire cu Keo. Tânăra spune că nu au fost nevoiți să facă eforturi prea mari pentru a rămâne împreună, scrie libertatea.ro

„Am trecut prin multe încercări împreună”, a declarat Misty, artista care a trecut viața profesională pe planul doi de când a devenit mamă.

Misty a mai povestit că pe ea și pe Keo i-a legat „încă de la început o iubire și o prietenie sinceră”.

„Acest lucru, după ani și ani, cântărește cel mai mult. Chiar am dat zilele trecute peste un citat și mă gândeam cât este de adevărat… ceva de genul «dacă soțul/soția nu îți este și cel mai bun/bună prieten/prietenă, înseamnă că te-ai grăbit»”, a dezvăluit Misty pentru fanatik.ro.

Relația ei cu Keo împlinește în curând șapte ani, iar Misty a anunțat acum că povestea lor de iubire nu este precum una din filmele romantice: au trecut și ei prin momente mai delicate.

„Orice relație parcurge mai multe etape, într-un anumit ritm psihologic, și nu este deloc ca în filmele acelea de dragoste, când cei doi protagoniști întâlnesc câteva obstacole, dragostea învinge întotdeauna și gata happy end forever.

O relație e precum o călătorie, cu zile însorite, uneori ploioase, e marea aventură a vieții pentru fiecare.

Atât timp cât destinația e aceeași pentru amândoi, totul e ok! Realizăm că vor mai urma și perioade mai dificile când și când, dar deja știm cum să le facem față împreună, pentru că avem împreună o misiune atât de limpede acum și un parteneriat mai solid că oricând.

Suntem o familie unită prin iubire, încredere și respect reciproc”, a mai spus Alexandra Pavel, pentru aceeași sursă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Alexandra Pavel (@mistyismistyofficial)

În luna decembrie a anului 2017, Misty a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette, la finalul lui 2017, în decembrie. Misty și Keo s-au întâlnit și s-au îndrăgostit unul de altul după ce Keo s-a despărțit cu scandal de cântăreața Andreea Bălan.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton