Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Declarația lui Felix Baumgartner după ce s-a zvonit că el și Mihaela Rădulescu s-au despărțit

Declarația lui Felix Baumgartner după ce s-a zvonit că el și Mihaela Rădulescu s-au despărțit
7

de Andra Stana,

Felix  Baumgartner și Mihaela Rădulescu s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, iar de șapte ani formează un cuplu solid. Cei doi sunt destul de activi pe contul de socializare, iar atunci când petrec timpul împreună, aceștia nu ezită să publice imagini cu ei.

Dacă recent s-a tot vorbit despre o eventuală ruptură între ei, lucrurile nu stau deloc așa, pentru că aceștia sunt iubiți în continuare. La câteva zile după ce Mihaela a publicat o imagine în care apare sărutându-și bărbatul, de data asta, Felix a avut un mesaj pentru vedetă, scrie libertatea.ro.

felix-si-mihaela-radulescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Felix  Baumgartner a reacționat după ce s-a zvonit că el și Mihaela Rădulescu s-au despărțit. Astronautul  a dezmințit  zvonurile printr-o postare pe contul lui de socializare.

„Nu mai pot de nerăbdare să petrec weekendul cu fata mea”, a scris Felix  Baumgartner pe Instagram.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre căsătoria cu Felix

Chiar dacă formează un cuplu solid, de mai bine de 7 ani, cei doi nu plănuiesc să se căsătorească. Mihaela a făcut recent declarații emoționante despre acest subiect.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi, care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă!”

„Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat vedeta de la „Masked Singer România”, conform Protv.ro.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton