Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Declarația lui Zanni, câștigătorul „Survivor România”, după mesajul dur al Anei Porgras: „Lasă-mă în pace”

Declarația lui Zanni, câștigătorul „Survivor România”, după mesajul dur al Anei Porgras: „Lasă-mă în pace”

de Redactia Tvmania

De curând, Ana Porgras a scris un mesaj pe rețelele de socializare. Textul a fost scris după ce Zanni a făcut mai multe declarații despre fosta sa colegă de la „Survivor”, în cadrul mai multor interviuri.

Tânărul a scos la iveală o serie de amănunte din viața ei personală. Ulterior, Ana Porgras l-a desființat pe Zannidache, în urma dezvăluirilor la adresa sa. Bruneta este extrem de supărată pe artist.

„Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României. Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit!(…) Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment! Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială”, a scris Ana Porgras.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Sătulă de acuzațiile care i se aduc și de atitudinea avuta fata de fostul ei coechipier și prieten, Ana Porgras a reacționat pentru prima data la tot ce s-a spus despre ea.

“Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni.

Un ultim lucru: haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viață, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre!

Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce?

Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de două ori la televizor și se cred exemple de urmat!”, a scris Ana Porgras pe pagina ei personală de Instagram. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ana Porgras official (@anaporgras_oficial)

Cum a reacționat Zanni la textul dur scris de Ana Porgras

La scurt timp, Zanni a avut o reacție ce a lăsat loc de interpretări.

„Lasă-mă în pace. Adevărul e undeva la mijloc”, a spus Zanni într-un video postat la InstaStory, duminică, scrie libertatea.ro

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton