Homepage  / Vedete / Vedete străine

Declarația neașteptată făcută de Kaley Cuoco, vedeta din „Teoria Big Bang”, după două căsnicii eșuate

Declarația neașteptată făcută de Kaley Cuoco, vedeta din „Teoria Big Bang”, după două căsnicii eșuate
6

de Andra Stana,

Kaley Cuoco (36 de ani) a devenit celebră pe plan mondial după ce a jucat în „Big Bang Theory / Teoria Big Bang”. De curând, actrița a dezvăluit că e gata să iubească din nou, după despărțirea de soțul ei, Karl Cook. Cu toate acestea, starul american a făcut o declarație cu care și-a uimit fanii. Ce spune referitor la căsătorie.

Kaley Cuoco nu are de gând să se căsătorească din nou

Actrița din „Teoria Big Bang” a declarat, într-un interviu pentru revista Glamour, că nu plănuiește să mai îmbrace rochia de mireasă vreodată.

”Nu mă voi mai căsători!”, a mărturisit actrița din ”Big Bang Theory”. ”Îmi doresc să am o relație îndelungată, dar niciodată nu m-aș mai mărita. Absolut nu. Poți să pui asta pe copertă.”, a mai spus actrița, potrivit sursei citate.

kaley cuocoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cuoco a depus actele de divorț de soțul ei, Cook, în septembrie 2021. 

Într-o declarație oficială comună, cuplul a declarat: „În ciuda iubirii noastre profunde și a respectului reciproc, ne-am dat seama că viețile noastre au luat-o în direcții diferite”, scria anul trecut USA Today, citat de filmnow.ro.

”Amândoi am împărtășit public foarte mult din călătoria noastră împreună și, deși preferăm să păstrăm privat acest aspect al vieții noastre, am vrut să fim deschiși despre acest adevăr al nostru. Nu există furie sau supărare între noi, din contră”, declarau cei doi. 

Kaley Cuoco și Karl Cook s-au căsătorit pe 30 iunie 2018, dar nu au locuit împreună până primăvara anului 2020, căsnicia lor atipică fiind subiect de știre la un moment dat, mai ales după o serie de declarații ale actriței.

Am o relație perfectă cu Karl. Suntem atât de fericiți”, mărturisea Kaley în 2019, pentru un podcast. „Dar avem vieți separate și apoi viețile noastre se întâlnesc, iar el mă susține foarte mult. Mă lasă să fiu eu, iar eu îl las să fie el”.

Actrița a mai fost măritată, între 2013 și 2016 cu jucătorul de tenis Ryan Sweeting.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton