Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Declarația romantică făcută de Aurelian Temișan soției lui, în vacanța din Roma: „Eu trăiesc într-o lume în care bărbatul își sărută femeia”

Declarația romantică făcută de Aurelian Temișan soției lui, în vacanța din Roma: „Eu trăiesc într-o lume în care bărbatul își sărută femeia”
5

de Redactia Tvmania

Aurelian Temișan (49) și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 25 de ani și au împreună o fetiță, pe Dora.

 

Declarația romantică făcută de Aurelian Temișan soției lui, în vacanța din Roma (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Aflat într-o vacanță la Roma împreună cu soția și fiica lui, vedeta Antena 1 și-a surprins fanii din mediul online, după ce a postat o imagine în care își sărută soția, scrie libertatea.ro.

Totodată, Aurelian Temișan a postat și un mesaj de dragoste dedicat celor mai importante fete din viața lui.

„Eu trăiesc într-o lume în care bărbatul își sărută femeia, o lume în care soția ii oferă soțului cadoul Divin… copilul, o lume în care, personal, am iubit iubirea cu care am fost iubit de către părinții mei și în care valorile familiei au fost păstrate și duse mai departe.

IUBIȚI, lăsându-vă iubiți!”, a scris Aurelian Temișan pe contul de Facebook.

De asemenea, Temișan a mai postat online și alte fotografii din vacanța lui în Italia.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton