Homepage  / Vedete româneşti

Deea Maxer ar avea un nou iubit. Fosta soție a lui Dinu Maxer radiază de fericire. „Am fost așteptată cu flori”

Deea Maxer ar avea un nou iubit. Fosta soție a lui Dinu Maxer radiază de fericire. „Am fost așteptată cu flori”
7

de Roxana Mirea,

Deea Maxer ar avea un nou iubit, după divorțul de Dinu Maxer. Vedeta a fost surprinsă în miez de noapte cu un buchet de lalele. După ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită, Deea a vorbit și ea despre viața sentimentală de după divorț.

Deea Maxer ar avea un nou iubit

Deea Maxer este discretă în legătură cu viața amoroasă de după divorț, însă toate indiciile duc la concluzia că vedeta ar avea un nou iubit. Dacă Dinu Maxer și-a găsit deja o nouă iubită, nici Deea nu stă prea rău la capitolul dragoste. Aceasta a atras atenția tuturor fanilor săi de pe Instagram, după ce a publicat o imagine în care apare într-o mașină, pe locul din dreapta, foarte fericită, în timp ce ține în brațe un buchet mare de lalele.

Afară plouă… cu iubire și lalele. În suflet ești tu, liniște și mângâiere”, este mesajul pe care l-a scris Deea Maxer în dreptul imaginii.

deea-maxer-ar-avea-un-nou-iubit-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Deea Maxer a făcut primele declarații pe acest subiect și a recunoscut că a fost surprinsă cu un buchet de lalalele, după aproape o săptămână în care a fost plecată prin țară cu munca. Însă, vedeta nu a vrut să spună cine i-a oferit florile.

Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit”, a spus Deea Maxer pentru Spynews.ro.

Chiar dacă a păstrat discreția în ceea ce privește existența unui bărbat în viața ei, Deea Maxer a spus că este deschisă să își refacă viața sentimentală, după divorțul de Dinu Maxer.

Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire”, a mai zis Deea Maxer.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton