Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Deea Maxer, reacție inedită în timp ce Dinu Maxer vorbea la TV despre divorțul lor. „Ne-am schimbat și am ajuns să…”

Deea Maxer, reacție inedită în timp ce Dinu Maxer vorbea la TV despre divorțul lor. „Ne-am schimbat și am ajuns să...”

de Alina Stoicescu,

Despărțirea momentului în showbiz-ul românesc, divorțul dintre Deea si Dinu Maxer, a fost dezbătută în emisiunea „Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu, la Prima TV. Dinu Maxer a oferit primul interviu despre divorțul de Deea și a spus care este adevărul din spatele întregii povești. Ce mesaje a trimis Deea, în timpul emisiunii.

Dinu Maxer a povestit în emisiunea lui Cristi Brancu despre ce s-a întâmplat între el și fosta lui soție de au ajuns să-și spună „Adio!”. La un moment dat, Cristi Brancu a arătat telefonul la camera de filmat pentru ca telespectatorii să vadă mesajul trimis de Deea Maxer.

Deea Maxer, mesaj pentru Cristi Brancu

Dinu Maxer a fost invitat în emisiunea „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu, la Prima TV. Artistul a vorbit în premieră despre divorțul de Deea Maxer, cea care i-a fost parteneră de viață timp de 18 ani.

„Mi-am asumat statutul de persoană publică acum 27 de ani. Ce am făcut eu și familia mea a fost o carte deschisă pentru toată lumea. Este normal să apărem, să spunem, să explicăm, pentru că lumea a început cu tot felul de aberații și nu are sens. Adevărul este de aceeași parte și iată-mă aici. Ieri am semnat acetele de divorț. Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit. E altceva decât ce am văzut la părinții mei când s-au despărțit. Aș fi vrut să fie atât de ușor încât să vă spun într-o frază. Dar nimic nu e ușor în viață și nici în cuplul nostru. Am fost un cuplu care s-a iubit foarte mult. Foarte mult! A primat fidelitatea și sinceritatea. Am fost fideli până s-au depus actele la divorț, am fost sinceri amândoi. Nu am ce să îi reproșez Deei și nici ea mie.”

Fostul solist al trupei AXXA a dezvăluit că lucrurile nu mai mergeau de câteva luni între el și Deea. De aceea, divorțul a fost unica soluție pe care au găsit-o pentru a-și putea crește copiii în armonie.

Legat de situația cu casele, Dinu Maxer a explicat: „În momentul în care am hotărât că nu se mai poate face nimic, am hotărât să facem partajul. Ea a cumpărat un apartament și aici e șocul resimțit din vorbele celorlalți. «Cum adică s-a mutat în aceeași scară, în același bloc?» Am făcut pentru copii. Ai noștri copii (băiatul 12 ani) a rămas la mine, fata la mamă. Am făcut un joc cu fetița – casa băieților, casa fetelor. Vine seara la mine și ne jucăm o oră. Ea nu a resimțit. După o oră, o oră jumătate zice : «Vreau la casa fetelor». Băiatul, când i-am spus amandoi : «Noi nu mai putem să stăm împreună, vom divorța», a spus după câteva zile: «Tati, e mai bine așa, că nu vă mai certați.»”

A fost de vina o terță persoană? Dinu Maxer: ”Sunt, în momentul de față, în situația de acceptare. S-ar putea peste o lună, două, trei… Până în momentul divorțului nimeni, nici o ea pentru mine, un el pentru Deea, nu a intervenit să ne despartă! Eu nu am prietenă, ea nu are prieten. Noi suntem acum singuri! Dacă astă seară ies în club și mă distrez și cineva îmi aduce o frumusețe lângă mine și apar cu ea la restaurant, nu înseamnă că ea a despărțit cuplul Maxer. Vreau să se înțeleagă asta!

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu”

În timp ce Dinu Maxer povestea, telefonul lui Cristi Brancu a sunat, acesta primind un mesaj chiar de la Deea.

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu. Să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență. Ne-am schimbat și am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili. Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalitate, planuri, putere de iubire și implicare”, a scris fosta soție a lui Dinu Maxer în mesaj.

Am fost piloți pe rând! Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că avem capacitatea și maturitatea de a continua cu o prietenie prin care să ne putem crește copiii cât vom putea de frumos, după acest divorț”, a mai scris Deea Maxer.

Cei doi au acum tutelă comună asupra celor doi copii ai lor, Andreas și Maysa, cu toate că băiatul a rămas cu Dinu, în timp ce fetița s-a mutat cu mama sa.

Înainte de finalul discuției dintre Dinu Maxer și Cristi Brancu, Deea a revenit cu un mesaj, tot pe telefonul realizatorului emisiunii de la PRIMA TV : „Ne-am schimbat și am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili. Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalități, planuri, putere de muncă și implicare. Am fost piloți pe rând. Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că avem capacitatea și maturitatea de a continua cu o prietenie prin care să ne creștem copiii cât vom putea de frumos după acest divorț.

Dinu Maxer și Deea au divorțat după 14 ani

Dinu și Deea Maxer au stârnit un val de uimire după ce, în cursul zilei de luni, au anunțat că divorțează. În cadrul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, cei doi au dat vestea despărțirii.

Am decis să ne încheiem căsătoria dupa 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admiratie.

Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii nostri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer”, este mesajul pe care cei doi foști soți l-au postat pe Facebook.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton