Homepage  / Vedete româneşti

Delia a răbufnit pe rețelele sociale. Ce mesaj dur a avut pentru cei care o critică

Delia a răbufnit pe rețelele sociale. Ce mesaj dur a avut pentru cei care o critică
7

de Roxana Mirea,

Delia Matache a răbufnit în mediul online, după ce a fost criticată pentru stilul ei vestimentar. Până acum, vedeta nu a băgat în seamă răutățile la adresa ei, însă, de data asta, n-a mai suportat și s-a decis să pună punctul pe „i”. Care este mesajul transmis de Delia.

Delia a răbufnit pe rețelele sociale

Delia Matache nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele sociale. Artista este cunoscută pentru stilul ei vestimentar nonconformist. Jurata de la „iUmor” optează adesea pentru ținute extravagante, însă stilul ei nu este pe placul tuturor, motiv pentru care a fost criticată. Chiar dacă de obicei nu bagă în seamă răutățile, de data aceasta Delia a răbufnit pe Instagram și a avut un mesaj dur pentru cei care critică modul în care se îmbracă.

Artista nu înțelege de ce cântărețele din străinătate nu sunt jignite pentru aparițiile lor pe scenă, însă artistele din România da. Delia i-a numit pe cei care le critică doar pe artistele din țara noastră „ipocriți”. De asemenea, ea a subliniat faptul că o femeie este liberă să arate și să se îmbrace cum vrea ea.

Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fix cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent”, a spus Delia Matache pe Instagram, potrivit spynews.ro.

delia-matache-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Delia și Răzvan Munteanu, o echipă și pe plan profesional

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au fost invitați în podcastul lui Codin Maticiuc, unde au vorbit și despre modul în care cooperează pe plan profesional. Artista a spus că ea și soțul ei funcționează mai bine împreună și că mereu lucrează ca o echipă.

„Normal că funcționăm foarte bine împreună și normal că lucrăm ca o echipă. Lucrurile astea influențează proiectele, le gândim împreună, facem lucruri împreună, dar mi se pare riscant să spui că cineva, doar o persoană poate să te aducă.

În momentul ăla parcă ești neputincios, pare că tu pe picioarele tale nu poți. Ne completăm extrem de bine, dar mi se pare riscant să pui emblema asta cu a avut succes pentru că a ajutat-o X. Să nu se înțeleagă că noi nu avem merite, el are merite, eu am, dar lucrăm ca o echipă, suntem familie”, a spus Delia.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton