Homepage  / Galerie foto

Delia, faţă în faţă cu prima ei dragoste, diseară, la „X Factor”

Delia, faţă în faţă cu prima ei dragoste, diseară, la „X Factor”

de Redactia Tvmania

Factorul surpriză este de cele mai multe ori ingredientul-cheie al show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, iar asta au simţit-o pe pielea lor nu doar concurenţii, ci şi juraţii concursului.

De departe, cea mai surprinsă va rămâne Delia, pentru care una dintre zilele de audiţii a însemnat mai mult decât o întoarcere în adolescenţă. În momentul în care pe scena „X Factor” şi-a făcut apariţia Ovidiu Anton, un concurent de 31 de ani, din Bucureşti, jurata show-ului de la Antena 1 i-a strigat pur şi simplu: „Ia-mă în braţe acum!”.

Brenciu a reacţionat rapid: „Sunt gelos! Mă aprind! Mie, de dimineaţă mi-ai zis <> şi ai trecut pe lângă mine!”

Jurata „X Factor” a lămurit imediat lucrurile: „Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în acelaşi grup de muzică”, iar destăinuirile nu s-au oprit aici.

„De ce eram leşinată după tine, vreau să ştiu?” l-a întrebat Delia pe Ovidiu, spre marea surprindere a colegilor săi de juriu. „A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a ştiut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora”, a mai continuat Delia.

Deşi însurat acum, cu o familie frumoasă şi o fetiţă minunată, despre care spune că este cea mai fidelă fană a sa, pentru că a venit la toate concertele lui, încă de când era în burtica mamei, Ovidiu nu a rămas impasibil: „Şi tu vrei acum ca eu să şi cânt, după afirmaţiile astea?”. Dacă a reuşit sau nu concurentul să se regăsească şi să îi impresioneze pe cei trei juraţi, pentru a trece mai departe în concurs şi, mai ales, dacă s-a răzbunat acum Delia pentru faptul că Ovidiu a ignorat-o atunci, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, de la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton