Homepage  / Vedete româneşti

Delia, ieșire nervoasă în finala iUmor. Reacția lui Mihai Bendeac când a auzit-o pe artistă

Delia, ieșire nervoasă în finala iUmor. Reacția lui Mihai Bendeac când a auzit-o pe artistă

de Ioana Maria,

Delia a fost deranjată de numărul unuia dintre finaliștii de la iUmor. Blondina și-a spus punctul de vedere chiar după numărul lui Octavian Man, cel care a avut un roast.

Octavian Man a atacat vedetele din România, iar Delia Matache, jurată „iUmor”, nu a gustat deloc glumele lui, care i s-au părut total nepotrivite, scrie libertatea.ro.

„Alexandra Stan, după 7 luni, a divorțat. Lucru care mă face să cred că relațiile ei intime seamănă cu episoadele în care Liviu Vârciu este invitat la nea Mărin. Adică, pe scurt, făcut mâncare și primit bătaie”, a spus Octavian Man în finala de la iUmor.

Artista a răbufnit și i-a atras atenția concurentului că nu este în regulă ceea ce spune, mai ales că este auzit de o țară întreagă.

Finalistul „iUmor” a făcut glume deplasate despre Alexandra Stan, Bianca Drăgușanu, Monica Gabor, Natalia Mateuț, Alina Plugaru, Laurette, Daniela Crudu.

„Tu ai reacționat gălăgios. Nu e numărul meu preferat, e așa mai la distanță. Nu era nimic fresh din conținutul lui. Și să înțelegi a vorbi despre niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Dar nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant”, a spus Delia la „iUmor”.

Reacția lui Mihai Bendeac

„Deci să mă bată mamă dacă eu am văzut-o vreodată pe Matache în halul ăsta, era fiartă, fiartă de tot. Pachet de nervi în felul ăsta nu am văzut-o niciodată. Era ceva îngrozitor. Deci Matache se transformase în dragon. Îți jur, îi venea să-l împuște. Face foarte urât când e supărată”, a completat Mihai Bendeac, în aceeași emisiune TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton