Homepage  / Vedete româneşti

Delia, mai provocatoare ca niciodată într-un costum de baie minuscul. Cum a fost surprinsă

Delia, mai provocatoare ca niciodată într-un costum de baie minuscul. Cum a fost surprinsă
6

de Roxana Mirea,

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Ea se bucură și de un număr impresionant de fani care o urmăresc în mediul online. Doar pe Instagram, este urmărită de peste 2,7 milioane de conturi. Ieri, Delia a publicat o serie de imagini cu ea în costum de baie.

Cum arată Delia în costum de baie

Delia a împlinit anul acesta 40 de ea, însă este clar ca lumina zilei că pentru ea vârsta este doar un număr și nimic mai mult. Artista arată încredibil, iar dovada o reprezintă și ultimele fotografii publicate pe pagina ei personală de Instagram. Delia a fost surprinsă în timp ce sărea pe trambulină îmbrăcată doar într-un costum de baie minuscul și a publicat imaginile pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și:

Cum-arata-Delia-in-costum-de-baie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Este vizibil că Delia are un corp de invidiat, dar a declarat că nu îi place să poarte haine decoltate sau cu alte decupaje. În cadrul podcastului „La Mijloc”, al lui Codin Maticiuc, Delia a mărturisit că hainele sunt un fel de protecție pentru ea.

„Nu mă vezi nici la iUmor cu decolteu. Nu mă vezi nicăieri. Nu știu cu ce să mă mai acopăr. E o fază prin care trec, poate o să-mi treacă. Nu e despre a fi pudică. E despre tâmpeniile care mi-au rămas în cap de când eram copil, probabil. La bază așa sunt. Eu trebuie să fiu în control total. Poate păstrez chestia asta pentru a mă reinventa la un moment dat. Să faci o schimbare de imagine și efectiv schimbi măsurile hainelor. E după cum te simți. Pentru mine hainele sunt un soi de protecție. Vreau să fiu protejată. Vreau să se uite oamenii la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului pe care l-am trăit și eu”, a declarat Delia.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton