Homepage  / Vedete româneşti

Delia, mărturisire neașteptată la iUmor: „Sunt însărcinată”

Delia, mărturisire neașteptată la iUmor: „Sunt însărcinată”
6

de Roxana Mirea,

Delia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. De foarte multe ori, Delia a fost întrebată când va deveni mamă și de fiecare dată a fost nevoită să ofere explicații, într-un fel sau altul. Totuși, în cadrul emsiunii iUmor, Delia a luat prin surprindere pe toată lumea când a spus: „Sunt însărcinată”.

Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și fanii ei vor să știe cât mai multe lucuri despre ea. de-a lungul timpului, artista a tot fost întrebată de ce nu a devenit mamă până acum sau când va aduce pe lume un copil. De data aceasta, artista a șocat pe toată lumea când, în cadrul emisiunii iUmor, le-a spus colegilor ei că este însărcinată. Imaginile au apărut în promo-ul emisiunii „iUmor”, pentru săptămâna viitoare.

Delia: Sunt însărcinată!

Mihai Bendeac: Ești însărcinată?

Am un bebe!”, a spus Delia, moment în care și-a pus mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze.

Mihai Bendeac: Adică Matache nu o să mai fie Matache.

Șerban Copoţ l-a completat pe actor și a spus: „(Ma)Matache”.

107701144_3126286997466383_6846378226486743028_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De ce nu a devenit mamă Delia până acum

Este foarte posibil ca și aceasta să fi fost o altă glumă caracteristică Deliei. Chiar dacă este sau nu însărcinată, artista a vorbit în podactul „Acasă la Măruță” despre motivul pentru care nu a devenit mamă până acum.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus artista în podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton