Homepage  / Vedete româneşti

Delia Matache, primele declarații după ce sora ei s-a afișat cu noul iubit. Ce a spus despre scandalul dintre mama lor și noul partener al Oanei

Delia Matache, primele declarații după ce sora ei s-a afișat cu noul iubit. Ce a spus despre scandalul dintre mama lor și noul partener al Oanei
12

de Roxana Mirea,

Delia Matache a oferit primele declarații în legătură cu faptul că Oana Matache, sora ei, a confirmat divorțul de soțul ei, Răzvan Miheț și s-a afișat cu noul iubit, Radu Siffredi. Pe de altă parte, Gina Matache, mama Deliei, a dat clar de înțeles că nu este deloc de acord cu acțiunile Oanei. Iată ce a povestit acum Delia.

Delia, primele declarații după ce Oana Matache s-a afișat cu noul iubit

Delia Matache a făcut primele declarații după ce Oana Matache a confirmat divorțul de tatăl copiilor ei și s-a afișat cu noul iubit, Radu Siffredi. Anterior, Gina Matache și-a exprimat clar părerea despre acțiunile Oanei, spunând că nu este deloc de acord cu noul partener al acesteia și susținând că Răzvan Miheț este ginerele ei, nu Radu Siffredi.

Pentru prima dată, și Delia a avut o reacție despre scandalul stârnit de alegerile surorii ei, Oana. Artista susține că nu se bagă și că nu vrea să se pronunțe în niciun fel.

Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre, că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug”, a explicat Delia, pentru Cancan.

Vedeta spune că se înțelege bine cu toți membrii familiei sale, având în vedere că s-a zvonit că relația dintre surori nu mai este deloc una bună.

Vorbesc cu toată lumea. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?”, i-a spus cântăreața reporteriței.

oana-matache-a-confirmat-divortul-de-razvan-mihet-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Delia, despre scandalul dintre Gina Matache și Radu Siffredi

De asemenea, Delia vrea să stea departe și de scandalul dintre Gina Matache, mama ei, și Radu Siffredi. Artista a spus că nu vrea să vorbească în numele lor.

„Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. (…)

Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede, și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume”, a mai spus Delia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton