Homepage  / Știri

Delia Matache: „Răzvan se ocupă singur de organizarea nunţii”

Delia Matache: „Răzvan se ocupă singur de organizarea nunţii”

de Redactia Tvmania

Delia va fi o mireasă deloc stresată în ziua cea mare, și asta pentru că viitorul ei soț, omul de afaceri Răzvan Munteanu, e cel care se va ocupa de alegerea locației, dar și de aranjamentele florale, tortul miresei, programul artistic. Pe scurt, scrie Libertatea, mirele va rezolva problemele ce țin de pregătirea celei mai importante și frumoase zile din viața lor.

„Răzvan se ocupă singur de organizarea nunţii. Totul va fi pus la punct de el. Nașii nu vor fi vedete, ci persoane normale, cei care l-au botezat pe Răzvan. Vom avea 400 de invitați. Mulți dintre colegii mei nu cred că vor veni pentru că în acea perioadă e posibil să aibă concerte. În luna de miere vom merge în Africa”, a declarat Delia, miercuri seara, în emisiunea „Cancan TV”.

În timpul emisiunii, Delia a spus că nunta va avea loc în septembrie, la Târgu-Jiu, și că vor fi respectate toate tradițiile.

„Nunta nu e pentru fală, nu e un eveniment atât de oficial. E important pentru noi şi familiile noastre să avem o nuntă normală. Iar eu o să am o rochie de mireasă economică. Nu vreau să cheltuiesc bani mulți și apoi să mă lovesc de ea prin șifonier. Poate o să fie din flori naturale. Ginerică o să aibă costumația legată de a mea”, a adăugat Delia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton