Homepage  / Vedete româneşti

Delia, mai provocatoare ca niciodată. S-a fotografiat cu un decolteu adânc

Delia, mai provocatoare ca niciodată. S-a fotografiat cu un decolteu adânc
8

de Roxana Mirea,

Delia este una dintre cele mai îndrăgite și artiste de la noi. Aceasta este cunoscută și pentru stilul ei vestimentar nonconformist. De cele mai multe ori, Delia îmbracă haine largi, în care să se simtă comod și care să-i acopere cât mai bine corpul. Totuși, de data aceasta, vedeta a făcut o excepție. Delia a publicat pe Instagram o serie de imagini în care apare îmbrăcată într-un top, lăsând la vedere un decolteu adânc.

Delia a publicat imagini cu un decolteu adânc

Delia și-a uimit fanii cu ultimele ei fotografii. Chiar dacă, de cele mai multe ori, artista îmbracă haine largi, care îi ascund formele și corpul de invidiat, câteodată mai face și excepții. Delia a publicat o serie de imagini în care apare îmbrăcată într-un top de culoare roz, care lasă la vedere un decolteu adânc.

Fanii artistei nu au ezitat și au complimentat-o pe Delia pentru pozele sale.

Probabil cele mai sexy poze ale tale. Esti intr-un mare fel”, „Wow, Delia, wow”, „Șoc, șoc, șoc… dar ce schimbare” sau „Cuvintele nu-și mai au rostul!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

delia (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În podcastul lui Codin Maticiuc, Delia a spus că nu-i place să se îmbrace sumar, însă se pare că mai face și excepții câteodată.

Delia: „Nu mă vezi nici la iUmor cu decolteu”

Delia, în vârstă de 40 de ani, are un corp de invidiat, dar a declarat că nu îi place să poarte haine decoltate sau cu alte decupaje. În cadrul podcastului „La Mijloc”, al lui Codin Maticiuc, Delia a mărturisit că hainele sunt un fel de protecție pentru ea.

Nu mă vezi nici la iUmor cu decolteu. Nu mă vezi nicăieri. Nu știu cu ce să mă mai acopăr. E o fază prin care trec, poate o să-mi treacă. Nu e despre a fi pudică. E despre tâmpeniile care mi-au rămas în cap de când eram copil, probabil. La bază așa sunt. Eu trebuie să fiu în control total. Poate păstrez chestia asta pentru a mă reinventa la un moment dat. Să faci o schimbare de imagine și efectiv schimbi măsurile hainelor. E după cum te simți. Pentru mine hainele sunt un soi de protecție. Vreau să fiu protejată. Vreau să se uite oamenii la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului pe care l-am trăit și eu”, a declarat Delia.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton