Homepage  / Vedete româneşti

Delia, reacție dură după ce s-a zvonit că s-a certat cu Lora din cauza piesei „Lololo”. „Așa este normal”

Delia, reacție dură după ce s-a zvonit că s-a certat cu Lora din cauza piesei „Lololo”. „Așa este normal”

de Roxana Mirea,

Delia a avut o primă reacție după ce s-a scris că s-ar fi certat cu Lora din cauza unei piese. Cele două cântărețe își doreau să lanseze varianta nouă a unei piese care aparține trupei Azur. În cele din urmă, Lora și Ionuț Ghenu, iubitul și managerul ei, au renunțat la proiect. Iată ce a declarat acum Delia.

Delia, după ce s-a spus că s-a certat cu Lora din cauza unei melodii

Delia și Lora au vrut să lanseze o nouă variantă a piesei „Fata de pe plajă”, care aparține trupei Azur și al cărei refren este viral pe TikTok. Delia a reușit să lanseze piesa înaintea Lorei. Este vorba despre melodia „Lololo”, care se bucură de succes în mediul online. Așadar, Lora a fost cea care a renunțat la acest proiect, având în vedere că Delia i-a luat-o înainte. Totuși, Delia s-a aflat în mijlocul unor controverse pentru că au circulat zvonuri că a furat melodia și că s-ar fi certat cu Lora. Delia a răbufnit, pe Instagram, în fața acestor acuzații.

Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover? După ce că internetul e plin de coveruri de la piesa asta, noi ne întrebăm, în continuare, dacă e cover sau nu. Serios? Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover.

Așa este normal când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta. Care e partea proastă, că nu înțelegem. Partea proastă este că publicul Deliei este superficial. Această piesă aparține celor de la Azur, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe”, a mai spus Delia pe Instagram, conform Fanatik.

Delia Matache l-a plătit pe Nelu Vlad de la Azur pentru piesă

Recent, Nelu Vlad de la Azur a declarat că Delia Matache l-a plătit pentru această melodie și a semnat cu ea. Apoi, el a aflat că și Lora voia să facă o nouă varianță a melodiei.

Au încercat să facă, așa cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (n.r.: se referă la Lora și casa ROTON)… Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte. Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o. Acuma, ce-o fi, o fi! Acuma, eu nu sunt de acord cu Lora. Am zis, ori o cântă unul, ori altul… I-am dat vreo 80 și ceva de piese. Eu de unde aveam să știu treaba asta? Dacă mie nu mi-a zis nimeni, nimic…”, a declarat artistul pentru Fanatik.

Chiar dacă a fost nevoită să renunțe la acest proiect, Lora spune că nu s-a certat cu Delia pe acest subiect.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton