Homepage  / Vedete româneşti

Delia, reacție dură la adresa celor care critică femeile. Ce a scos-o din sărite

Delia, reacție dură la adresa celor care critică femeile. Ce a scos-o din sărite
8

de Roxana Mirea,

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Fanii o îndrăgesc și pentru că nu ascultă de gura lumii și face ceea ce simte. Pe de altă parte, artista alege să fie vocală în ceea ce privește drepturile femeilor și a modului în care acestea sunt percepute în raport cu bărbații. Recent, Delia s-a arătat împotriva celor care critică femeile în legătură cu procesul de îmbătrânire și operațiile estetice pe care ele aleg să le facă.

Delia a răbufnit la adresa celor care critică femeile

Delia s-a arătat împotriva celor care le critică pe femei în funcție de modul în care acestea aleg să arate. Artista este sinceră din fire și nu se sfiește să își spună părerea atunci când vine vorba chiar și despre discriminarea de gen.

Delia nu s-a mai putut abține și a reacționat cu privire la modul în care unele persoane le critică pe femei că nu își fac operații estetice pe măsură ce îmbătrânesc, iar altele aruncă cu jigniri spre cele care apelează la astfel de intervenții.

Femeile ar trebui să-și poarte vârsta cu încredere, să nu-și mai facă intervenții, să-și accepte vârsta. În același timp, alții: dar de ce nu-și face și asta ceva, nu vede că i-a căzut fața, că i s-a lăsat pleoapa, că i-a crescut nasul. De ce nu face ceva, că are bani, dacă-și respectă publicul”, a spus Delia Matache în online, imitând cele două categorii de persoane care critică aparițiile publice ale femeilor celebre, potrivit wowbiz.ro.

delia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Reacția artistei vine în contextul în care, peste hotare, se spune că se pune prea mult accent pe vârsta actrițelor, în timp ce bărbații celebri, deși au o vârstă mai înaintată și încă apar pe micul ecran, nu sunt atât de criticați.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton