Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Delia, senzațională în costum de baie, în vacanța din Thailanda. „Cum să arăți așa?”

Delia, senzațională în costum de baie, în vacanța din Thailanda. „Cum să arăți așa?”
6

de Andra Stana,

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Ea se bucură și de un număr impresionant de fani care o urmăresc în mediul online. Doar pe Instagram, este urmărită de peste 2,7 milioane de conturi. Recent, Delia a publicat mai multe imagini din vacanța ei de vis din Thailanda. 

Cum arată Delia în costum de baie

Delia a atras atenția cu cele mai recente imagini publicate pe rețelele de socializare. În această perioadă, cântăreața se relaxează departe de România. Alături de Răzvan Munteanu, soțul ei, artista a plecat în vacanță tocmai în însorita Thailanda.

Zilele acestea, Delia a profitat de peisajele mirifice din vacanță pentru a face o ședință foto incendiară. După ce le-a arătat fanilor filmulețe cu peisajele tropicale și oceanul, cântăreața s-a îmbrăcat în costum de baie și s-a pozat la piscină. Pe Facebook și Instagram, fanii au reacționat cu mii de like-uri, dar și cu comentarii.

Delia, senzațională în costum de baie, în vacanța din ThailandaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Măi fată dragă, cum să arăți așa? (…) Credeam că și în piscină o să găsești vreo perdea de-a lu Mamaia să pui pe tine să zici că e hanorac (…) Frumoasă fotografie! (…) Legenda spune că toți bărbații au dat zoom (…) Dedicație pentru cei care ziceau că nu este feminină ?? Look at this!! (…) Acum vin odihniții să zică că e prea dezbrăcată (…) Cum să arăți în halul ăsta de bine…”, au comentat fanii la pozele vedetei, pe rețelele de socializare.

Delia, reacție dură la adresa celor care critică femeile

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Fanii o îndrăgesc și pentru că nu ascultă de gura lumii și face ceea ce simte. Pe de altă parte, artista alege să fie vocală în ceea ce privește drepturile femeilor și a modului în care acestea sunt percepute în raport cu bărbații. Recent, Delia s-a arătat împotriva celor care critică femeile în legătură cu procesul de îmbătrânire și operațiile estetice pe care ele aleg să le facă.

Femeile ar trebui să-și poarte vârsta cu încredere, să nu-și mai facă intervenții, să-și accepte vârsta. În același timp, alții: dar de ce nu-și face și asta ceva, nu vede că i-a căzut fața, că i s-a lăsat pleoapa, că i-a crescut nasul. De ce nu face ceva, că are bani, dacă-și respectă publicul”, a spus Delia Matache în online, imitând cele două categorii de persoane care critică aparițiile publice ale femeilor celebre, potrivit wowbiz.ro.

Reacția artistei a venit în contextul în care, peste hotare, se spune că se pune prea mult accent pe vârsta actrițelor, în timp ce bărbații celebri, deși au o vârstă mai înaintată și încă apar pe micul ecran, nu sunt atât de criticați.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton